Rüyada tahta görmek iyi midir, kötü müdür? Helal kazanç anlamına gelir

Rüyada tahta görmek iyi midir, kötü müdür? Helal kazanç anlamına gelir

Rüyada tahta görmek, rüya sahibinin namusuyla çalışan, iş ahlakı bakımından takdir edilesi biri olduğuna işaret eder. Rüyada tahta görmek, rüya sahibinin kazancını zor yollarla elde ettiği fakat helal kazanç peşinde olduğu şeklinde yorumlanır. İşlenmemiş, saf ve doğal olan şeylere tabir edilir. İşte, rüyada tahta görmenin yorumu...

Rüyada tahta görmek her şeyin özünü ve saflığını anlatır. Özellikle güzel, doğal ve saf durumların varlığını değerlendirmektedir. Aynı zamanda rüya sahibinin zorluk içinde ancak emeğinin hakkı ile alın teri üzerinden kazanç elde ettiğini anlatır. Farklı rüya tabirleri ise, rüyada tahta görmek bir kadın veya kadınlara düşkün bir erkek olarak yorumlanır.

RÜYADA TAHTA GÖRMEK

Rüyada tahta görmek, rüya sahibinin canını dişine takarak çalıştığı, kazancının çeşitli zorluklarla elde ettiği ancak hiçbir zaman harama bakmadığı şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte bu kişi hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmez çünkü yaratan tarafından bu kişilerin rızkı bol şekilde verilir. Rüyayı gören kişi, çok büyük gelir sahibi olmasa bile, kimseye muhtaç olmaz. Çeşitli yollardan kısmetler gelir, kapısını çalar.

RÜYADA TAHTA KAPI GÖRMEK

Rüyada tahta kapı görmek, evin hanımını temsil eder. Evin hanımı gece gündüz ailesinin iyiliği için çabalayan, her durumda dimdik duran, ailesinin tüm ihtiyaçlarını her daim hazır eden biri olarak yorumlanır. Çocukları için yapamayacağı şey olmayan bu hanım her gün aynı heves ve istekle ailesi için çalışır.

RÜYADA TAHTA MASA GÖRMEK

Rüyada tahta masa görmek, çalışkan bir memur olarak yorumlanır. Aynı zamanda helal yollardan elde edilecek çok büyük kazançlara işaret eder. Rüyada tahta masa görmek, kişinin çalışmalarının karşılığını tam tamına alacağına delalet eder.

RÜYADA TAHTA KÖPRÜ GÖRMEK

Rüyada tahta köprü görmek, rüyayı gören kişinin birtakım çelişkiler yaşadığı ve içini kemiren bir şeyler olduğu anlamını taşır. Rüya sahibi içinin ısınmadığı bir işe girdiği için huzursuzluk yaşar. Obsesyon derecesinde takıntıları olan rüya sahibi en iyi görünen şeylerin içinde bile bir olumsuzluk arar ve onu mutlu etmek hiç kolay değildir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN