Rüyada teyze kızı görmenin tabiri nedir? Kafa karışıklığı ve sır anlamına gelir

Rüyada teyze kızı görmenin tabiri nedir? Kafa karışıklığı ve sır anlamına gelir

Rüyada teyze kızı görmek, rüya sahibinin ailesinden sakladığı bir sırrı olduğu anlamına gelen bir rüyadır. Bununla birlikte, kişinin evli ya da bekar olmasına bağlı olarak farklı rüya tabirleri yapılıyor. İşte, rüyada teyze kızı görmenin tabiri...

Rüyada teyze kızı görmek, rüya sahibinin almış olduğu sorumlulukların altından kalkamayacağına ve bu durumun kişinin kafa karışıklığı yaşayacağına ve kişinin oldukça zor bir dönem geçireceğine alamet eder. Bu rüya aynı zamanda bireyin hem maddi hem manevi kayba uğrayacağına ve sevdiği insanlardan uzaklaşacağına delalet eder.

RÜYADA TEYZE KIZI GÖRMEK

Rüyada teyze kızı görmek, rüya sahibinin herkesten sakladığı bir sırrı olduğu ve bu sırrı açık etmemek için devamlı yalan söylemek zorunda kaldığı anlamına gelir. Kişi bu tutumundan dolayı manevi dünyasında huzursuzluk yaşamaktadır.

Rüyasında teyze kızını gören kişi eğer evli ise, yaptığı yanlış hareketten dolayı evlilik hayatında birtakım sıkıntılar yaşayacağı ve eşi ile arasının açılacağı anlamını taşır. Eşler arasında kıskançlıktan dolayı kavgalar baş gösterir.

Rüyasında teyze kızını gören kişi eğer bekar ise, kendisi için uygun olmayan bir gönül ilişkisine girer. Ancak çevresi tarafından uygun görülmeyen bu ilişki nedeniyle devamlı tenkitler alır. Ancak kişi, hatasında ısrar eder ve üzücü sonuçlarla karşılaşır.

RÜYADA TEYZE KIZI İLE BULUŞTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada teyze kızı ile buluştuğunu görmek, rüyayı gören kişinin gizli işler içine girdiğine ancak ne kadar saklarsa saklasın bu işlerin eninde sonunda ortaya çıkacağı anlamını taşır. Rüya sahibinin yaptığı gizli işlerin sonucunda ailesinin itibarı sarsılır ve bu hareketi üzücü sonuçlar doğurur. Böyle bir rüya gören kişi evli bir erkek ise, iffetsiz bir kadınla bir ilişki yaşayacağı anlamına gelir. Bu ilişki, devamlı yalan ve aldatmaca üzerine kurulur. Kişiye bir ikaz anlamına gelen bu rüya, rüya sahibinin günaha yatkınlığını işaret eder.

RÜYADA TEYZE KIZI İLE KONUŞTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada teyze kızı ile konuştuğunu görmek, rüya sahibinin aile veya çevresinden birinin yardıma ihtiyacı olduğu anlamına gelir. Ancak kişi, yardımda bulunmaz ve bu nedenle karşısındaki kişi ile arası açılır. Böyle bir rüyayı gören kişinin anne tarafından akrabaları ile arası açılır ve istenmeyen dedikodular duyar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN