Sadece şahin gözlü olanlar resimdeki zürafayı 4 saniyede bulabilir! IQ'nu test edecek zeka bulmacası

Sadece şahin gözlü olanlar resimdeki zürafayı 4 saniyede bulabilir! IQ'nu test edecek zeka bulmacası

Bu zeka oyunu mücadelesi, çözülmesi en zor bulmacalardan biridir. Gizli zürafayı 4 saniyede bularak dahi olduğunuzu kanıtlayın. Meydan okumayı kabul ediyor musun? Başlayalım.

Zeka oyunları, ruh halinizi yükseltmenin ve beyninize çok ihtiyaç duyduğu tazeleyiciyi sağlamanın denenmiş ve test edilmiş bir yoludur. Zeka oyunları düzenli olarak çözüldüğünde, yanal düşünme ve problem çözme yeteneklerini büyük ölçüde geliştirdiği bilinmektedir.

Hem eğlenmeye hem de beyin jimnastiği yapmaya hazır mısınız? Umarız öyledir, çünkü sizin için duyularınızı beyninizle koordine etmenizi gerektirecek görsel bir zeka oyunu hazırladık.

Bu beyin jimnastiğinin cevabı bu makalenin sonunda verilmiştir. Ancak doğrudan cevaba gitmeyi bırakın. Hazır olduğunuzda başlayacağız. Yapalım mı?

1-010.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ ZÜRAFAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde gizli zürafayı bulabilir misin? Harika! Zürafayı bulmak için sadece 4 saniyeniz var. Ve senin zamanın şimdi başlıyor. Her şey gönlünce olsun.

Bunu gözlem becerilerinizin ve dehanızın bir testi olarak kabul edin. Ancak gizli zürafayı belirtilen süre içinde bulamazsanız yargılamayacağız. Zaman ilerliyor.

GİZLİ ZÜRAFAYI GÖRDÜN MÜ?

Bu zeka bulmacası sizin için biraz zor olabilir ama çözmek için daha az zamana ihtiyaç duyduğu için basitti. Bu tür zeka oyunları, matematik becerileri gerektirmez, ancak basit bir bilgi ve yanal düşünme testidir. Ancak, cevabı birkaç dakika içinde anladığınızda kesinlikle harika hissettiriyor. Gizli zürafayı buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu millet. Bu beyin bulmacasını çözdün mü? Cevabınız evet ise tebrikler. Harika gözlem becerilerine sahip kanıtlanmış bir dahisin. Gizli zürafayı bulamayanlar cevabı öğrenmek için aşağıdaki resmi kontrol edebilir. Zürafa resimde kırmızı işaret ile vurgulanmıştır.

2-008.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN