Sahnede rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı: Haluk Bilginer'den sürpriz proje!

Sahnede rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı: Haluk Bilginer'den sürpriz proje!

Geçtiğimiz hafta Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi’ndeki ”Kundakçı” isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan usta oyuncu Haluk Bilginer, müjdeli haberi vererek sağlık durumunun iyiye gittiğini açıklamıştı. Usta oyuncudan sürpriz bir hamle geldi.

Son olarak Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Baba' dizisinde rol alan usta oyuncu Haluk Bilginer, geçtiğimiz hafta Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi’ndeki ”Kundakçı” isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Usta oyuncudan sürpriz bir proje geldi.

Geçen hafta ”Kundakçı” isimli tiyatro oyununda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan usta oyuncu sağlık durumunun iyiye gittiğini açıklayarak "Kardiyolojik açıdan sınıfı geçtim. Kalpte falan sorun yok" hayranlarına müjdeli haberi vermişti. Son olarak 'Baba' adlı dizide rol alan usta oyuncunun ekranlara sürpriz bir proje ile geri döneceği öğrenildi.

HALUK BİLGİNER'DEN SÜRPRİZ PROJE

'Damızlık Kız' (The Handmaid's Tale) dizisindeki rolüyle dünya çapında üne kavuşan Altın Küre ödüllü oyuncu Elisabeth Moss'un, hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı 'The Veil' adlı dizinin çekimleri İstanbul ve Niğde'de gerçekleşti. Biri ajan diğeri terörist olan iki kadının arasındaki gerilimi anlatan politik dizide usta oyuncu Haluk Bilginer'in de rol aldığı öğrenildi.

Amerikan televizyon kanalı FX, Türkiye’de ilk kez bir dizi projesi çekerken dizinin hikayesinin Steven Knight tarafından kaleme alındığı, Elisabeth Moss'un da söz konusu dizi için ki ay boyunca Türkiye'de kaldığı öğrenildi.

Elisabeth Moss, 'Damızlık Kız' (The Handmaid's Tale) dizisindeki rolüyle dünya çapında üne kavuşmuş ve Altın Küre kazanmıştı. 'Damızlık Kız', kadınların neredeyse bütün haklarının elinden alındığı distopik bir dünyayı anlatıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN