Sararan yastık kılıflarını sadece 30 dakikada kalbiniz kadar bembeyaz yapın! Meğer bu kadar kolaymış

Sararan yastık kılıflarını sadece 30 dakikada kalbiniz kadar bembeyaz yapın! Meğer bu kadar kolaymış

Sararan lekeli yastıkları kısa sürede bembeyaz mümkün. Bu formül sayesinde tüm lekeli yastıklarınız bembeyaz olacak ve gönül rahatlığıyla uyumaya devam edebileceksiniz. Peki, sararan yastık kılıfları nasıl beyazlatılır? Sararmış yastık kılıfı nasıl temizlenir? İşte, sararan yastık kılıflarını temizlemenin en etkili yolu...

Yastık kılıfları, terleme ya da ıslak saçla uyuma dolayısıyla kısa sürede lekelenebiliyor. Lekeli yastık kılıfları, çirkin görüntüye neden olurken hijyenik açısından da sağlıksız. Sararan yastık kılıflarını yenilemek yerine evdeki imkanlarla ilk günkü gibi bembeyaz yapmak mümkün.

SARARAN YASTIKLAR NASIL TEMİZLENİR?

Yastık kılıflarını temizlemek ve tüm lekelerden arındırmak için uygun bir kovanın içerisine sıcak suyu doldurun. Sıcak suyu doldurduktan sonra içerisine bir bardak sirke ve 3 yemek kaşığı soda tozu dökün.

Tüm malzemeleri birleştirdikten sonra lekeli yastık kılıflarınızı bu suyun içerisine güzelce batırın. Yaklaşık 30 dakika kadar bu suyun içerisinde kaldıktan sonra yastıklarınızın fazla suyunu sıkın ve güneş alan bir bölgede güzelce kurutun.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN