Secem Tati, Birleşik Arap Emirlikleri’nde Fashion Week’e katıldı

Secem Tati, Birleşik Arap Emirlikleri’nde Fashion Week’e katıldı

Modellik ve oyunculuk alanında çalışmalarda bulunan Secem Tati, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde gerçekleştirilen Fashion Week’e katıldı. Birçok önemli ismin yer aldığı organizasyonda bulunan Tati, “Bu tür organizasyonlara katılmaktan dolayı mutluyum. Kariyer hayatımda bu tür organizasyonların önemli bir yeri var. Bu nedenle Fashion Week olmak üzere kaliteli ve kompleks organizasyonları ilgiyle takip ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Modellik yapan ve sektörel gelişmeleri takip ederek çalışmalarını organize eden Secem Tati, Dubai’de katıldığı organizasyonda önemli markalardan biri ile görüşmelerde bulunduğunun altını çizdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tati, açıklamalarında şu sözlere yer verdi:

“Fashion Week benim için her anlamda önemli bir organizasyon oldu. Çünkü bu organizasyonda çok önemli markalardan biri ile görüşmelerde bulundum. Eğer iş birliği konusunda anlaşırsak ilgili markaların reklam yüzü olacağım ve bu alanda çalışmalar gerçekleştireceğim.”

Başarı için sistemli ve planlı bir şekilde çalışmalarda bulunduğunu belirten Secem Tati, konu ile ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı:

“Hangi sektör olursa olsun kişinin ilgili sektörde başarılı olabilmesi için çalışmalarını titizlikle ve belirli bir plan çerçevesinde sürdürmesi gerekiyor. Aynı zamanda kişinin kendisine inanması ve çalışmalarını bu anlayış üzerinden sürdürmesi çok önemli. Ben de çalışmalarımda bu hususu benimsediğimden, daha iyisini yapabilmek için kendimi geliştiriyor, sektörel gelişmeleri yakından takip ediyorum. Umuyorum ki başarılı çalışma hayatımı aynı çizgide sürdürme şansı elde edebilirim.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN