Seda Sayan'ın estetikleri yaşlılığını gizleyemedi! Son halin gören "estetik de tutmuyor" dedi

Seda Sayan'ın estetikleri yaşlılığını gizleyemedi! Son halin gören "estetik de tutmuyor" dedi

Ünlü sanatçı Seda Sayan, geçirdiği çok sayıda estetik operasyonla adeta barbie bebeğe dönmüştü. Sayan'ın çektiği son videoda boynundaki kırışıklıkları gören hayrete düştü. Estetikleri de yaşlılığını gizleyemedi. Bakın 60 yaşındaki Seda Sayan'ın o hali nasıl?

7 kez evlilik yapan ve mutluluğu kendisinden yaşça küçük Çağlar Ökten'de bulan Seda Sayan, çok sayıda estetik de yaptırdı. Çene, dudak, boyun germek derken adeta genç kıza dönen Sayan'ın attığı son video hayranlarında hayal kırıklığı yarattı. Sayan'ın boynunu gören "Estetik de işe yaramamış" yorumları yaptı.

sayanseda.jpg

SEDA SAYAN'IN O HALİNİ GÖREN İNANAMADI

Özel hayatı ve evlilikleriyle gündemden düşmeyen Seda Sayan, geçen aylarda 60 yaşına girmişti. Çok sayıda estetik operasyon geçiren ve gençleşen Sayan, son videoda şaşırttı.

caglar.jpg

BOŞANMA İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Eşi Çağlar Ökten ile mutlu bir evlilik yaşayan Seda Sayan, boşanma iddialarıyla gündeme gelmişti. Sayan'dan kısa sürede yanıt geldi. Boşanma haberlerini yalanlayan ünlü sanatçı eşine her sabah aşık uyandığını söyledi.

sedasayancaglar.jpg

ESTETİKLER DE İŞE YARAMADI! BOYUNU GİZLEMEDİ

En son yaptığı estetiklere bacak inceltmeyi de ekleyen Seda Sayan, sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

sedaboyun.jpg

Sayan'ın yüzü bebek gibi görünürken boynundaki kırışıklıklar gözden kaçmadı. Hayranları ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN