Seda Sayan'ın gelini tahsilsiz çıktı! 24 yaşındaki Miray Daner bakın hangi okuldan diplomasını aldı: Kimse beklemiyordu

Seda Sayan'ın gelini tahsilsiz çıktı!  24 yaşındaki Miray Daner bakın hangi okuldan diplomasını aldı: Kimse beklemiyordu

Bir süredir Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Miray Daner'in eğitim hayatıyla ilgili yaşanan gelişme hayranlarını şaşırttı.

2016-2018 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Vatanım Sensin' ile yıldızı parlayan ve bir süredir Seda Sayan'ın Sinan Engin ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin ile birliktelik yaşayan ünlü oyuncu Miray Daner'den gelen haber herkesi şaşırttı.

Genç oyuncu Miray Daner'in eğitim hayatıyla ilgili yaşanan gelişme hayranlarını şaşırttı. Bir süredir Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aş yaşayan Miray Daner, liseden mezun oldu.

Ailesinin desteğiyle çocuk yaşlarda oyunculuk eğitimi alan, yedi yaşındayken de oyunculuğa başlayan Miray Daner lise eğitimini tamamlayamamıştı. Setlerde büyüyen ünlü oyuncu sonunda liseden mezun oldu.

24 YAŞINDA LİSEYİ BİTİRDİ

Son olarak ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan 'Kuş Uçuşu' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu, 24 yaşında liseyi bitirdi.

Genç oyuncu, setlerden fırsat bulup eğitimine devam edememiş, lisede ise devamsızlıktan kalmıştı. En azından lise mezunu olabilmek için yedi yıl önce akşam lisesine kayıt yaptıran ünlü oyuncu onu da ihmal etmişti. Nihayet tüm derslerini verip 24 yaşında lise mezunu olabilen Miray Daner'in şimdi üniversiteye hazırlandığı öğrenildi.

Miray Daner 24 yaşında liseyi bitirdi - 7

2007'de 'Bez Bebek' dizisinde 'oyuncak Nergis' rolünü oynayan Daner, 2009-2011 yılları arasında yayınlanan 'Papatyam' dizisinde ise Metin Akpınar'ın torunu 'Gonca' karakterine hayat verdi.

İlk başrol deneyimini 'Zil Çalınca' dizisinde yaşadı. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı 'Medcezir'de 'Beren Beylice' karakterini canlandıran Daner, asıl çıkışını ise 'Vatanım Sensin' dizisindeki 'Hilal' karakteriyle yaptı. Daner, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile birliktelik yaşıyor.

Miray Daner 24 yaşında liseyi bitirdi - 2

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN