Seda Sayan'ın kulağına taktığı o alet gündem oldu! Meğer gerçek bambaşkaymış: O hastalığa yakalanmış!

Seda Sayan'ın kulağına taktığı o alet gündem oldu! Meğer gerçek bambaşkaymış: O hastalığa yakalanmış!

Seda Sayan yaşı ilerlese de yaşlanmayan nadide sanatçılardan. Ancak son günlerde kulağına taktığı cihaz herkesi merakta bıraktı. Seda Sayan işitme cihazı kullanmaya mı başladı? Hastalığı ne? İşte detaylar...

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan'ın kulaklık takmasının nedeni, işitme sorunu yaşamasıdır. Seda Sayan, daha önce yaptığı açıklamalarda işitme sorunu yaşadığını ve bu nedenle işitme cihazı kullandığını belirtmiştir. Davetteki kulaklıkların da işitme cihazları olduğu düşünülüyor. Seda Sayan'ın işitme sorunuyla ilgili açıklamaları, toplumda işitme engelli bireylerin işitme cihazlarına yönelik daha olumlu bir bakış açısı oluşmasına da katkı sağlamaktadır.

seda sayan işitme cihazı

Seda Sayan'ın yeni evi ve eşi Çağlar Ökten ile boşanacakları haberleri magazin basının gündeminden düşmüyor. Ancak Sayan'ın son katıldığı davette, iki kulağına taktığı işitme cihazıyla dikkatleri üzerine çektiği ortaya çıktı.  Seda Sayan televizyon programları sırasında sürekli kulaklık takmak zorunda kaldığı için işitme kaybı yaşamaya başlamıştır. Bu durum, meslek hastalığı olarak bilinmektedir. İşitme kaybını tedavi etmek için Seda Sayan ameliyat olmuş ancak kalabalık ve gürültülü ortamlarda işitme sorunları yaşamamak için kulaklığını takmaya devam etmektedir. Sonuç olarak, Seda Sayan'ın kulaklığı takmasının nedeni işitme kaybıdır ve kulaklığı takması, işitme sorunlarını hafifletmek için bir çözüm olarak kullanılmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN