Sefirin Kızı son bölümde cezaevindeki Sancar'a sürpriz isimden yardım eli!

Sefirin Kızı son bölümde cezaevindeki Sancar'a sürpriz isimden yardım eli!

Ailesini savunmak için sıktığı kurşunla kendini cezaevinde bulan Sancar, Mavi'nin Melek'i de alıp ortadan kaybolmasıyla içerde hayatının en zor zamanlarını geçirmektedir. Dışarıda ise hayat herkes için durmuş ve bir taraftan Efeoğlu ailesi bir taraftan da Güven, Mavi ve Melek'i bulabilmek için bütün güçlerini seferber etmişlerdir. İşte son fragman...

Sefirin Kızı 50. bölüm özet, ortaya çıktı. Halise torun hasreti ve oğlunun yokluğunun acısıyla yanıp tutuşurken ona hiç beklenmedik biri dayanak olur. Artık Kavruk ile konakta yaşayan Zehra ise içine düştüğü ikilemlerle mücadele halindedir.

SEFİRİN KIZI 50. BÖLÜM FRAGMANI

50. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranlarda 2. sezonunu geçiren Sefirin Kızı dizisinin 50. bölümü, 27 Nisan 2021 Salı günü saat 21.00'de Star TV'de yayınlanacak. Ancak öncesinde saat 20.00'de son bölümün tekrarı seyirciyle buluşacak. Sefirin Kızı tüm bölümleri izlemek için kanalın internet sitesini ziyaret etmek mümkün.

Sefirin Kızı son bölüm neler oldu, göz atalım: Sancar, kocaman bir aile olacak olmanın mutluluğunu yaşar. Mavi ve Melek için Mavi'nin çabaları sayesinde konağın kapıları tekrar açılır. Ancak Halise'nin nasır tutan kalbinin kapılarının açılmaya hiç niyeti yoktur. Sancar kalbindeki kuşkulardan arınıp tüm ailesine sahip çıkmaya çalışırken yine Mavi'nin tek başına alacağı bir kararla sınanacaktır. Üstelik bu karar yalnızca ikisini değil Sancar'ın sevdiği başka hayatları da etkilemektedir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sefirin Kızı 50. bölüm özeti: Elvan anne olmanın tadını çıkarırken Yahya ile ilişkileri de yavaş yavaş bilinmez bir alana doğru sürüklenir. Gediz Bebek, Yahya'nın da bütün hayatını değiştirmeye devam eder. Özlemle yanıp tutuşan Sancar, Güven'in attığı adımlara karşı beklenmedik birinden yardım alır. Fakat bu yardım onu sonuca götürmeye yetecek mi? Arkasında sadece bir mektup bırakarak karnında bebeği ve yanında Melek ile sırra kadem basan Mavi'nin büyük sırrı sonunda ortaya çıkacak mı?

SEFİRİN KIZI 50. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

SEFİRİN KIZI OYUNCULARI KİMLER?

O3 Medya ve NGM Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, Eylem Canpolat, ve Ozan Aksungur'un senaryosunu yazdığı, Emre Kabakuşak'ın yönetmenliğini yaptığı Sefirin Kızı dizisi oyuncu kadrosunda; Engin Akyürek (Sancar Efeoğlu), Tuba Büyüküstün (Mavi Efeoğlu), Beren Gençalp (Melek Efeoğlu), Gonca Cilasun (Halise Efeoğlu), Doğukan Polat (Yahya Efeoğlu), Hivda Zizan Alp (Elvan Efeoğlu), Cemre Öktem (Zehra Efeoğlu), Esra Kızıldoğan (Müge Işıklı), Erdal Küçükkömürcü (Güven Çelebi), Edip Tepeli (Kavruk Ömer), Sami Aksu (Necdet Yılmaz), İlayda Ildır (Dudu), Ferit Aktuğ (Bora), Şafak Başkaya (Sedat) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN