Sefo'dan kahreden haber! 'Tedavi görüyorum' diyerek duyurdu...

Sefo'dan kahreden haber! 'Tedavi görüyorum' diyerek duyurdu...

''Bilmem Mi?'' ve "Isabelle" adlı şarkılarıyla ünlenen rapçi Sefo'dan kötü haber geldi. Son döneme damga vuran ünlü şarkıcı psikolojik destek aldığını açıkladı. Sefo'nun bu açıklaması hayranlarını üzüntüye soktu.

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu'nun sunumuyla Atv ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı bilgi yarışmasına konuk olarak kendi şarkısı hakkındaki soruyu doğru yanıtlayamaması nedeniyle sosyal medyada alay konusu olan Sefo'dan kötü haber geldi. Ünlü sanatçı, psikolojik destek aldığını açıkladı.

''Bilmem Mi?'' ve "Isabelle" adlı şarkılarıyla ünlenen rapçi Sefo, geçtiğimiz aylarda 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı bilgi yarışmasına yarışmacı olarak katılarak kendi şarkısı hakkındaki soruyu doğru yanıtlayamamış bu nedenle de sosyal medyada alay konusu olmuştu. Önceki gün Nişantaşı City’s’de görüntülenen ünlü şarkıcı hayranlarına kötü haberi verdi.

Hürriyet gazetesinden Behlül Aydın'ın haberine göre; Zayıfladığı gözlenen Sefo, yaz mevsimine hazırlanmak için 10 kilo verdiğini vurgulayarak “Yaza hazır olayım, fit olayım, konserlerde de daha rahat olayım istedim.” diye konuştu.

PSİKOJİK DESTEK ALDIĞINI AÇIKLADI

Kaslı vücutlarıyla konuşulan meslektaşlarıyla ilgili soruya da yanıt veren Sefo, “Ben vücudumla öne çıkacağımı düşünmüyorum. Belki daha kaslı hale gelirsem olabilir” diye yanıt verdi.

Sefo: Psikolojik destek alıyorum

Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Sefo, “Bu duruma alışabildiniz mi?” sorusuna yanıt vererek psikolojik destek aldığını açıkladı. Ünlü şarkıcı açıklamasında “Zaman zaman psikolojik olarak etkileniyorum. Onun için de destek alıyorum” ifadelerine yer verdi.

Sefo'nun psikolojik destek aldığını açıklaması hayranlarını üzüntüye soktu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN