Selami Şahin'den şehit olan madencilerin ailelerine yardım

Selami Şahin'den şehit olan madencilerin ailelerine yardım

Türkiye'yi yasa boğan Bartın'ın Amasra ilçesinde maden faciasında 41 madenci hayatını kaybetti. Facianın ardından ünlü sanatçı Selami Şahin, yaşamını yitiren madencilerin ailelerine yardım edeceğini açıkladı.

Türk pop müziğinin duayenlerinden Selami Şahin, dün akşamki Bursa konserinde Bartın'ın Amasra ilçesinde 41 kişinin hayatını kaybettiği maden faciasıyla ilgili duygularını paylaştı. Şahin, İstanbul'a döndüğünde yaşamını yitiren madencilerin ailelerine yardım edeceğini söyledi.

"ONLARA YARDIM ETMEK İBADET GİBİ KUTSALDIR"

Selami Şahin, üzüntüsünü "Bartın'da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Allah, kimseye dert, keder vermesin. Gerçekten hayat devam ediyor. İnsan her an gidebilir. Bugün varız yarın yokuz, gerçekten belli olmaz. Onun için kendinize dikkat edin. Allah, hepimize sıhhatli huzurlu ömürler versin Ya Rabbim. Aileleri şimdi kim bilir içleri yanıyor. Onlara yardım edebilecek bir şey varsa ben İstanbul'a gidince araştıracağım. Onlara yardım etmek, ibadet gibi kutsaldır. Eksik bırakmayalım onları" sözleriyle dile getirdi.

10 İŞÇİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Patlamada 41 işçi hayatını kaybetti, 58 işçi kurtarıldı. 4'ü Bartın Devlet Hastanesi, 6'sı İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi olmak üzere 10 işçinin tedavileri sürüyor. Hayatını kaybeden işçilerden 35'i dün toprağa verilirken, 6 işçi ise bugün defnedilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN