Selen Görgüzel, Merve'nin eski kocasına yanaştı! Öpücüklere boğdu "Çocuğu yaşında"

Selen Görgüzel, Merve'nin eski kocasına yanaştı! Öpücüklere boğdu "Çocuğu yaşında"

Selen Görgüzel-Merve Boluğur arasında başlayan tartışamaya Boluğur'un eski eşi Mert Aydın da dahil oldu. Görgüzel, Boluğur'un sesi için sert açıklamalarda bulunmuştu. Bununla da yetinmeyen Görgüzel, eski eşi Mert Aydın'ı öpücüklere boğdu. İşte herkesi şoke eden o görüntü...

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel, son dönemlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. En son asgari ücretliler için olay sözler söyleyen Görgüzel, bu kez Merve Boluğur'u hedef aldı. Boluğur için "Patlayacağım" diyen Görgüzel, Boluğur'un eski eşi Mert Aydın'la samimi görüntüler verdi. İkili arasındaki kavganın boyutu resmen değişti...

selen.jpg

MERVE İLE SELEN ARADAKİ KAVGA BÜYÜDÜ! ARAYA ESKİ KOCA DA GİRDİ

Katıldığı bir programda Merve Boluğur için “Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım" diyen ve bununla da yetinmeyen Selen Görgüzel "Psikolojin bozuksa git tedavi ol" şeklinde ağır sözler sarf etmişti.

gorguzel.jpg

Görgüzel'in bu sözleri için Merve Boluğur'dan yanıt gecikmedi. Boluğur, Hamdi Alkan'ın eski eşine "Onun bunun karısı olarak gündemdesin'' diyerek kavganın ateşini yakmıştı.

merve.jpg

ESKİ KOCASINA ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Merve Boluğur'un bu sözlerinden sonra Selen Görgüzel'den bir atak daha geldi.

mert.jpg

Boluğur'ın sadece 50 gün evli kaldığı eski eşi Mert Aydın'la samimi bir kare paylaştı. Öpücüklere boğduğu Mert Aydın'a ise "Allah Merve'den kurtardı" sözleriyle herkesi şaşırttı.

opucuk.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN