Selin Ciğerci anne oldu! Gökhan Çıra bebeğiyle paylaşmıştı, bebeğin annesi eski eşi Selin Ciğerci çıktı

Selin Ciğerci anne oldu! Gökhan Çıra bebeğiyle paylaşmıştı, bebeğin annesi eski eşi Selin Ciğerci çıktı

Selin Ciğerci ile 2 defa evlenip boşanan Gökhan Çıra'nın baba olma haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çıra, baba olduğunu duyurdu. Kafalarda ise 'Bebeğin annesi kim?' sorusu oluştu. Ortaya atılan dedikodular sonrası Selin Ciğerci'den ilk cevap geldi. Duyanların ağzı açık kaldı. Selin Ciğerci, bebeğin annesinin kendisi olduğunu itiraf etti!

Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak baba olduğunu açıklamıştı. Bu paylaşım gündeme bomba gibi düşerken herkesin kafasında, 'Gökhan Çıra'nın bebeğinin annesi kim?' sorusu geldi. Ortaya birçok iddia atılırken, Selin Ciğerci'den ilk cevap geldi. Yer yerinden oynayacak. Bakın Gökhan Çıra'nın bebeğinin annesi kimmiş?

BABA OLDU!

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Gökhan Çıra, "Küçük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor. Seni çok seven bir baban var. Ben sana çok aşık oldum kızım. Hayatım, hayatına feda olsun. Hayırlı bir evlat olursun inşallah. Sağlıklı, huzurlu, mutlu büyüyelim canım kızım, hoş geldin. Dünyamı aydınlattığın için sana ayrıca teşekkür ederim kızım." ifadelerini kullanarak baba olduğunu duyurmuştu.

b2.jpg

SELİN CİĞERCİ BOMBAYI PATLATTI

Gelen haber sonrası herkesin merak ettiği tek bir soru oldu, 'Gökhan Çıra'nın bebeğinin annesi kim?'. Ortaya birçok iddia atılırken Selin Ciğerci'den ilk açıklama geldi. Ciğerci, çocuğun Gökhan Çıra ve kendisine ait olduğunu ve evlat edinme işlemlerinin tamamlandığını söyledi.

b3.jpg

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Selin Ciğerci, "Bir kere konuşacağım. Bu haberden kendilerine pay çıkarmak isteyen çok. Ben her zaman anne olacağım diyordum. Evet anne oldum, teyzesiniz! Beni tebrik edebilirsiniz. Eski eşimle evliyken başvurularımızı yaptık, evlat edinmek için tüm belgeler hazır. Evladım yakında gelecek. Uzun zamandır odası var. Eski eşimle barışmak gibi bir durum yok. Çocuk bende kalacak, istediği zaman gelip alacak." dedi.

BABALI KIZLI İLK POZ

Gökhan Çıra kızıyla paylaşım yaparak şu notu düştü:

"Kızım, Selenayım Saadetim Çıram hoş geldin prensesim , ömrüm , kalbim , nefesim küçücük dünyamıza hoş geldin cennet kokulum seni ilk kucağıma aldığımda ellerim titredi şaka mı dedim ben BABA oldum dedim ellerim o kadar titriyordu ki tutamadım bile heyecandan kızım sana tapan bi Ailen olacak arkanda aldığımız her nefesi senin için vereceğimize söz veriyorum kızım benim küçük ÇIRAM bu bizim ilk uyuya kalışımız kızım unutma, biraz ağlıyordun yanıma yatınca susmuştun bu arada tam bir baba ya benziyorsun he haberin de olsun HOŞ GELDİN SEFA GETİRDİN PRENSESİM neler yazmak istiyorum ama ne yazabilirim bu duyguyu ne anlatabilirim odan hazır geliyorum kızım hazır mısın Baban ve Annen gibi güçlü olmaya!"

b1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN