Selin Ciğerci'nin paylaşımı Gökhan Çıra'yı çıldırttı! Yaptığı gönderme başına bela oldu: Cadı kazanı kaynadı, acısını böyle...

Selin Ciğerci'nin paylaşımı Gökhan Çıra'yı çıldırttı! Yaptığı gönderme başına bela oldu: Cadı kazanı kaynadı, acısını böyle...

Selin Ciğerci ile ikinci kez boşanan ve ardından yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen Gökhan Çıra ortalığı yine karıştırdı. Ayrılıklarıyla gündeme bomba gibi düşen ikili arasında gerilim iyice arttı. Sosyal medya hesabından paylaşımda yeni bir gönderi paylaşan Selin Ciğerci, Gökhan Çıra'yı hedef alarak öyle şeyler dedi ki ortalık bir anda kızıştı. Paylaşımı gören Çıra'dan cevap gecikmedi. Yaptığı gönderme ağızları açık bıraktı. Bakın ikili arasında neler oluyor?

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra arasındaki kazan iyice kaynadı. Boşandıktan sonra yeni aşklara yelken açan ikili arasında gerilim iyice arttı. Sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımlarda bulunan Selin Ciğerci, son paylaşımıyla Gökhan Çıra'yı sinirden deli etti. Ciğerci'nin paylaşımı karşısında sessizliğini bozan Gökhan Çıra, verdiği cevapla ağızları açık bıraktı. Savaş çanları çalıyor.

İKİLİ ARASINDA YENİ GERİLİM

Boşandıktan sonra hemen yeni sevgili yapan Gökhan Çıra, yaptığı aldatma itirafıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Çıra'nın bu hareketini yediremeyen Selin Ciğerci ise Merve Boluğur'un düğününe yeni sevgilisiyle gitmiş herkesi şoke etmişti.

kmggfgf-15.jpg

Yaşanan olayların ardından sessizliğe bürünen ikiliden yeni bir hamle geldi. Instagram hesaplarından birbirlerine göndermede bulunan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikilisinin yazdıklarına kimse anlam veremedi.

İLK GÖNDERME SELİN CİĞERCİ'DEN GELDİ

İş yemeği için yolculuk yapan Selin Ciğerci, köprü üzerinden paylaşımda bulundu. Paylaşımında Şu an köprüden atlıyorum Selin benle barış dese! yine BARIŞMAM. Hayal kurmayın sadece iş yemeği work work" ifadelerini kullanarak Çıra'ya göndermede bulundu.

b67-001.jpg

GÖKHAN ÇIRA'DAN YANIT GEÇİKMEDİ

Selin Ciğerci'nin paylaşımı sonrası sessizliğini bozan Gökhan Çıra, evinden köprünün bir fotoğrafını paylaşarak "Çok uzak şimdi oraya gidemem o yüzden boşver" diyerek yeni bir laf ataşında bulundu. İkili arasında gerilim eksik olmuyor.

b89.jpg

GÖKHAN ÇIRA SELİN CİĞERCİ NEDEN AYRILDI?

2019'da nikah masasına oturan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve futbolcu Gökhan Çıra, geçtiğimiz yıl eylül ayında sürpriz bir şekilde anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırmıştı. Ancak ikili, daha sonra barışmıştı. 16 Mayıs'ta ikinci kez evlenen çift, yeniden yollarını ayırdı. Gökhan Çıra Haberler.com YouTube kanalına konuk olarakSelin Ciğerci ile evliliklerini neden sonlandırdıklarını anlattı. Çıra, " 9 sene boyunca Selin'i hiç aldatmadım aldattığım gün gelip Selin'e seninle boşanmamız gerekiyor dedim. Aldattığımı söyledim ve boşandık." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN