Selma Ergeç İnci Taneleri'ni nasıl kabul etti?

Selma Ergeç İnci Taneleri'ni nasıl kabul etti?

'İnci Taneleri'nin Piraye’si Selma Ergeç önceki gün Etiler’de görüntülendi. Burada dizi hakkında açıklamalarda bulunan Ergeç, karar aşamasının kendisi için zor olmadığını belirtti. Ergeç, "Yılmaz Bey şahane bir senaryo yazmış. Okuyunca çok da zor olmadı karar vermek" dedi.

Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ‘İnci Taneleri’ dizisi gündemden düşmüyor. 'İnci Taneleri dizisi 5. bölümüyle 18-24 Şubat 2024 tarihleri arasında en çok reyting alan yapım olmuştu. Oyuncu kadrosuyla da çok konuşulan dizi izleyici ile buluşmaya devam edecek. Dizi oyuncularından olan Selma Ergeç de geçtiğimiz günlerde İstanbul'un Etiler bölgesinde kameralara yakalandı.

Hürriyet'ten Deniz Boy'un aktardığına göre; Dizi hakkında konuşan ünlü oyuncu, “Her şey yolunda. Dizimiz çok güzel gidiyor. Yılmaz Bey şahane bir senaryo yazmış. Okuyunca çok da zor olmadı karar vermek” dedi.

yeni-proje-4-001.jpg

Selma Ergeç, Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı Dilber karakterinin bu kadar ses getirmesini bekleyip beklemediği sorusuna da şöyle yanıt verdi:

“Beklemiyordum. Ama o kısım benim uzmanlık alanıma girmiyor. Hazar çok güzel bir performans sergiledi. Çok hak edilmiş bir başarı bence. Herkesin beğenmesi çok güzel.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN