Seren'i kovduran Bircan'ın başı dertte! İftiraları ortaya çıktı "Kovulacak"

Seren'i kovduran Bircan'ın başı dertte! İftiraları ortaya çıktı "Kovulacak"

Beyaz TV ekranlarında Seren Serengil'le tartışan ve Serengil hastanelik olmasına neden olan Bircan Bali'nin başı dertte. Serengil'in Beyaz TV'den gönderilmesinden sonra Arto ile programa devam eden Bircan Bali'ye 2 ünlü isim dava açtı. Duyanlar "Seren'in ahı tuttu" yorumları yaptı.

Bircan Bali öyle bir hata yaptı ki gören herkes "Seren Serengil'in ahı tuttu" dedi. Seren Serengil ile hararetli bir tartışmaya girip çenesinin tutulmasına sebep olan Bircan Bali "Senin yüzünden başımızdan dert eksik olmuyor" demişti. Bali, yalan haberi yüzünden 2 ünlü isim tarafından davalık oldu.

serenserengil.jpg

SEREN GİTTİ BİRCAN GELDİ! DAVALIK OLDU

Ancak Seren Serengil gideli daha 2 hafta bile olmadan Bircan Bali üst üste 2 tane yalan haber problemiyle uğraşmak zorunda kaldı. Hafsanur Sancaktutan'ın intihar iddiası ve Nur Fettahoğlu'nun evli adamla ilişki haberleri gerçek çıkmayan Bali'ye iki isimde dava açtığını duyurdu.

soylemezsem-001.jpg

2 HABERİ YALAN ÇIKTI

Seren Serengil'in programdan ayrılmasından sonra reytinglerin düştüğü iddia edilmişti. Program açılan davalar yüzünden zor duruma düştü. İddiaların ardından Hafsanur Sancaktutan bileklerinin fotoğrafını paylaşarak iddianın yalan olduğunu ispatlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN