Şeyma evlendi dünya konuştu! Şeyma Subaşı'nın gelinlik fiyatı yok artık dedirtti: Bir servet ödedi

Şeyma evlendi dünya konuştu! Şeyma Subaşı'nın gelinlik fiyatı yok artık dedirtti: Bir servet ödedi

Şeyma Subaşı sonunda muradına erdi. Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi evlenen Subaşı, hem düğün görüntüleri ile hem de gelinliği ile magazin gündemini sarstı. Gelinlik fiyatını duyanlar ise bu kadar da olmaz dedi.

Uzun süredir gündemde yer alan Şeyma Subaşı'nın düğünü sonunda gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde düğün davetlileri çok konuşulurken bu kez de düğün görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Düğünde birçok gelinlik giyen subaşına gelinlik fiyatı ise sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Gelinlik fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı.

BU FİYATA GELİNLİK Mİ OLUR?

Geçtiğimiz günlerde Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturan Şeyma Subaşı’nın merakla beklenen düğünü de gerçekleşti. Düğünde birçok gelinlik giyen Subaşı son giydiği gelinlik ile sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Gelinlik fiyatını Ebru Şancı ortaya çıkarırken düğünün yankıları da hala devam ediyor.

seyma-gelinligi.jpg

3 GÜN 3 GECE SÜRDÜ

Uzun süredir konuşulan Şeyma Subaşı'nın düğünü 3 gün boyunca devam etti. Her gün farklı bir gelinlik ile takipçilerinin karşısına çıkan Subaşı, hem Türkiye'de hem de dünyada yankı uyandırdı.

seyma-dugun.jpg


Sosyal medyada paylaştığı son gelinlikli fotoğraf gündem olurken gelinlik fiyatını ortaya çıkaran isim ise modacı Ebru Şancı oldu, Gelinliğin tasarımcısına ulaşan Şancı sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın gelinlik fiyatını da öğrendi.

seyma-ikinci-gelinligi.jpg

Snobmagazin'de yer alan haber doğrultusunda Şeyma Subaşı'nın Galia Lahav imzalı bir gelinlik giydiği öğrenildi. Gelinliğin fiyatına 11.400 dolar olduğu öğrenilirken fiyatı duyanlar neye uğradığını şaşırdı. Sosyal medya fenomeninin bir gelinlik için 250.000 TL ödediği ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN