Şeyma sonunda muradına erdi! Şeyma ve Mohammed çiftinden ilk kareler! “Evet” dedi soyadı değişti!

Şeyma sonunda muradına erdi! Şeyma ve Mohammed çiftinden ilk kareler! “Evet” dedi soyadı değişti!

Evlilik hazırlığı ile magazin gündeminde sık sık yer alan Şeyma Subaşı sonunda muradına erdi. 3 yıldır aşk yaşadı Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturan Subaşı’ndan ilk kareler geldi. Düğün detayları ile dikkat çeken Subaşı’nın sosyal medya hesabından ismini değiştirdi de gözlerden kaçmadı.

3 yıldır dolu dizgin aşk yaşayan Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi çiftinden müjdeli haber geldi. Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra özel hayatı ile sık sık gündemde yer alan Subaşı, yeniden evlendi. Düğün detayları çok konuşulurken çiftten ilk kareler geldi.

ŞEYMA SUBAŞI SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi çiftinin düğün hazırlıkları çok konuşulurken detaylar da oldukça dikkat çekti.

seyma-subasi-nikah.jpg

Magazin gündeminin en tartışmalı konuları arasında yer alan düğün detayları ise paylaşılmaya devam ediyor. Küs bir barışık ikili sonunda mutluluğu buldu.

seyma-evlendi.jpg

Düğünden önce nikah yapmayı tercih eden çift nikah için Fas'ın Mar​​​​​​​akeş şehrini tercih etti. Fas'ta birbirine evet diyen çiftin mutluluğu da yüzünden okunuyordu.

nikahtan-kare-seyma.jpg

Şeyma Subaşı'nın evet der demez sosyal medya hesabında soy ismini değiştirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

seyma-soyadi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN