Şeyma Subaşı sosyal medya hesabını gelir kapısına çevirdi! Paylaşımları görmek için o rakamı ödemek gerekecek!

Şeyma Subaşı sosyal medya hesabını gelir kapısına çevirdi! Paylaşımları görmek için o rakamı ödemek gerekecek!

Kahramanmaraş'ta meydana gelerek yaklaşık 50 bin vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan depremin ilk günlerinde yaptığı paylaşımlar nedeniyle yaklaşık 400 bin takipçisini kaybeden Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabını gelir kapısına çevirme kararı aldı.

Mısırlı yatırımcı Mohammed Al Saloussi ile nikah masasına oturmak için adeta geri sayıma geçen Şeym Subaşı, sosyal medya hesabını gelir kapısına çevirdi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelerek yaklaşık 50 bin vatandaşımızın ölümüne neden olan depremin ilk günlerinde sosyal medya hesabından tepki toplayan paylaşımlara imza atan Subaşı, söz konusu paylaşımlar sonrasında 400 bin takipçi kaybı yaşamıştı. Şeyma Subaşı bu kez sosyal medya hesabını gelir kapısına çevirme kararı aldı.

Son dönemde paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, artık sosyal medyada para karşılığında, özel hayatını herkese gösterecek.

ABONELERE ÖZEL PAYLAŞIMLAR

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre; Subaşı, bir teknoloji şirketinin kullanıcılarına ücretli abonelik hakkı tanımasını, Türkiye'de ilk kullananlardan biri oldu ve abonelik başlattı.

"Seyahatlerimden ve hayat yolculuklarımdan daha fazlasını görmek için" deyip takipçilerini abone olmaya çağıran Subaşı'nın özel hayatını takip etmenin bedeli ise aylık 66.99 TL.

Subaşı aylık 66,99 TL karşılığında kendisine abone olanlar kullanıcılar için özel hayatından canlı videolar yayınlayarak özel fotoğraf ve hikayeler paylaşacak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN