Şeyma Subaşı'ndan evlilikten önce son çıkış paylaşımı! Gelinliklere doyamadı! Takipçileri açtı ağzını yumdu gözünü

Şeyma Subaşı'ndan evlilikten önce son çıkış paylaşımı! Gelinliklere doyamadı! Takipçileri açtı ağzını yumdu gözünü

Sosyal medyanın en gözde isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı’dan evlilikten son çıkış paylaşımı geldi. 2.9 milyon takipçisi bulunan Subaşı, gelinlik fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı. Şeyma Subaşı'nın paylaşımı takipçilerinin yorum yağmuruna tutuldu.

Acun Ilıcalı ile olan evliliğinin ardından aşkı farklı İsimlerde arayan Şeyma Subaşı, aradığı aşkı Mısırlı sevgilisi Meedo’da buldu. Geçtiğimiz aylarda düğün hazırlıklarına başlayan Şeyma Subaşı her anı da takipçileriyle paylaşmaktan geri durmadı. Evlilik hazırlıklarını tamamlayan Subaşı, evliliğin son çıkışı bekarlığa veda partisinden karelerine takipçilerinin beğenisine sundu. Şeyma Subaşı'nı beyazlar içinde gören takipçileri ise aç da ağzını yumdu gözünü.

ŞEYMA SUBAŞI'NDA OLAY KARELER

Mısırlı milyarder sevgilisi Meedo ile evlilik hazırlıklarını tamamlayan Şeyma Subaşı, son bekar anlarını takipçileriyle paylaştı. Sosyal medyada en çok konuşulan çiftler arasında yer alan Şeyma Subaşı ve Meedo ilişkilerine dolu dizgin devam ediyor. Paylaşımları ile sık sık gündemde yer alan Subaşı, gelinlikli fotoğraflarına takipçileri ile paylaştı. Bekarlığa veda partisinden görüntüler paylaşan Şeyma Subaşı, duvak taktığı paylaşımının altına ise "Bekarlığa veda day 2" notunu düştü.
seyma-gelinlik.jpg


TAKİPÇİLERİ YORUM YAĞMURUNA TUTTU


Şeyma Subaşı'nın beyazlar içerisindeki fotoğraflarını görenler ise şaşkına döndü. 2.9 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar ile gündemi sarstı. Ünlü oyuncunun gelinlikli fotoğrafları bazı takipçilerinden olumlu yorum alırken bazılarından ise olumsuz yorum aldı. "Her iki senede bir başka bir zenginle evlenen milli gururumuz", "Niye kendine bunu yapmışsın ki artan perdeyi sarmış gibisin", O ne gı Kezban gibi" olumsuz yorumlar ile karşı karşıya kalan Şeyma Subaşı, bazı takipçilerinden ise olumlu yorumlar aldı.
seyma-bekarliga-veda.jpg
Şeyma Subaşı'nın Bekarlığa Veda partisindeki fotoğraflarını beğenen takipçileri ise "Çok güzelsin ve kendi hayatını yaşadığın için tebrikler", "Bu defa çok güzel oldun", "Mutluluklar canım Şeymammm" yorumunda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN