Şeyma Subaşı'nın düğününe katılacak isimler belli oldu

Şeyma Subaşı'nın düğününe katılacak isimler belli oldu

Mısırlı sevgilisi Meedo ile 5 Mayıs'ta evlenecek olan Şeyma Subaşı'nın düğün hazırlıkları devam ediyor. Şubaşı, İstanbul'dan düğününe sadece 15 kişiyi davet etti. Düğünün detayları ve davetli listesi de belli oldu.

Şeyma Subaşı ve Mısırlı iş insanı erkek arkadaşı Mohammed Alsaloussi 5 Mayıs'ta Marakeş'te evlenecek.

Büyük bir heyecanla beklenen düğüne sayılı günler kala düğünün detayları da netlik kazanmaya başladı. Düğüne İstanbul'dan yalnız 15 kişiyi davet edeceği öğrenildi.

İki gün iki gece sürecek düğününde iki farklı gelinlik giyecek olan Şeyma Subaşı, düğünü için İstanbul'dan sadece 15 kişiyi Marakeş''e götüreceği ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Şeyma Subaşı'nın düğünü 5 Mayıs'ta saat 17.00'de kokteylle olacak. Şeyma kokteyle gelinlikle katılacak. Ardından 01.00 kadar sürecek bir parti yapılacak.

Düğüne, ertesi gün akşam düğün yemeğiyle devam edilecek. Şeyma, bu yemekte ikinci gelinliğini giyecek. 23.30'da başlayıp ucu açık olan after partiyle de düğün sona erecek.

15 KİŞİLİK DAVETLİ LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Şubaşı, İstanbul'dan düğününe sadece 15 kişiyi davet etti. Düğünün detayları ve davetli listesi de ortaya çıktı.

Subaşı'nın davetli listesinde Dila Tarkan- Dağhan Doğruer, Gökmen-Ayşegül Şeynova, Kasım Garipoğlu, Cemal Can Seven, Burak Ateş, Türker Yücel, Selim Sankaya, Mert Vidinli, Laura Margarita, Elisabeth Mas, Nastassia Jacober ve Zoheer Majhadi var.

Meedo ise Şeyma'nın 15 kişilik davetine karşılık düğüne tam 235 kişi davet etmiş.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN