Şeyma Subaşı'nı takip etmek isteyen o ücreti ödeyecek! Subaşı abonelik ücretlerine zam yaptı! Yeni fiyatlar belli oldu

Şeyma Subaşı'nı takip  etmek isteyen o ücreti ödeyecek! Subaşı abonelik ücretlerine zam yaptı! Yeni fiyatlar belli oldu

Instagram'ın yeni getirdiği ücretli abonelik modasına katılan Şeyma Subaşı, ücretlerde artışa gitti. Şeyma Subaşı'nı takip etmek de artık ücretli. Kullanıcılar artık yeni tarife üzerinden ücretlendirilecek. İşte Şeyma Subaşı abonelik ücretleri…

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram'ın yeni özelliğine katılanlar arasında yer aldı. Aşk hayatı ile sık sık gündemde yer alan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan sonra gönlünü de Mısırlı sevgilisine kaptırdı. Nikah için yeniden hazırlıklara başlayan Subaşı, milyarder sevgilisi ile Mayıs ayında nikah masasına oturmayı planlıyor. Evlilikleri ve ayrılıkları ile gündemden düşmeyen Subaşı, Instagram abonelik ücretlerine de zam yaptı.Su başına takip etmek isteyenlerin ödeyeceği ücretlerde belli oldu. İşte Şeyma Subaşı abonelik ücretleri…

ŞEYMA SUBAŞI'NDAN ZAM TARİFESİ

Milyarder sevgilisi ile evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı düğün süreci ile de sık sık gündemde yer alıyor. Ancak bu kez herkesi şaşırtan bir gündem ile adını duyurdu. Dünya çapında uygulanan influencerların ücretli abonelik akımına katılan Şeyma Subaşı, Türkiye'den katılan ilk isim olarak adını yazdırdı. Abonelik ücretlerine zam yapan Şeyma Subaşı’nın yeni tarifesi de belli oldu.

seyma-sevgili.jpg

AYDA 12 MİLYON TL


Geçtiğimiz günlerde abonelik akımına katılan Şeyma Subaşı kendisini takip eden kişilerden aylık 12 milyon TL kazandı.

seyma-subasi-2.jpg
Şeyma Subaşı ilk başta abonelik ücreti olarak 66,99 TL fiyat belirlerken yeni ücret ise herkesi şaşırttı. Şeyma Subaşı'nın kanalında paylaştığı özel paylaşımları görüntülemek isteyen takipçiler ise yeni tarife üzerinden ücretlendirilecek. Fiyatları zam yapan Şeyma Subaşı, aylık 119,99 TL fiyat belirledi. Şeyma Subaşı'nı takip etmek isteyenler artık yeni tarife üzerinden ücretlendirilecek.

seyma-subasi-foto.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN