Şeyma Subaşı'nın gelinliğini gören kafasını çevirdi! "Çok mu aradın Şeyma?"

Şeyma Subaşı'nın gelinliğini gören kafasını çevirdi! "Çok mu aradın Şeyma?"

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra tekrar evlenme kararı alan Şeyma Subaşı, 5 Mayıs'ta Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile nikah masasına oturacak. Evlilik hazırlıkları biten Subaşı, ilk kez gelinliği ile poz verdi. Görenler ise adeta hayal kırıklığına uğradı. Bazı kullanıcılar "Bu gelinliği çok mu aradın?" yorumları yaptı. İşte herkesi hüsrana uğratan Şeyma Subaşı'nın gelinliği...

Acun Ilıcalı ile sadece 1 yıl evli kalan ve Melisa adına bir kızı olan Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Meedo'yla Mayıs ayında evleniyor. Bir küs bir barış devam eden çift evlilikte karar kıldı. Düğünü şimdiden merak konusu olan Şeyma Subaşı, gelinliğini giyip duvağını taktı... Hayranları ise gelinlik karşısında şaşkına uğradı.

seymemedo.jpg

ŞEYMA'NIN DÜĞÜN HAZIRLIĞI BİTTİ! DUVAĞINI TAKTI...

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, 2. kez nikah masasına oturuyor. Acun Ilıcalı ile 2017 yılında evlenen Subaşı, 2018 yılına boşanmıştı. Çiftin bu evliliğinden Melisa adında bir kızı olmuştu.

acun.jpg

2. KEZ EVLENİYOR

Tekrardan evlenme kararı alan Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder Meedo ile 5 Mayıs'ta dünyaevine girecek.

subasi1.jpg

DÜĞÜN HAZIRLIĞI BİTTİ

Düğün hazırlıklarını tamamlayan Şubaşı, bekarlığa veda partisi sonrasında gelinliğiyle de poz verdi. Duvağını takıp gelinliğini giyen Şeyma Subaşı, sosyal medyada gündem oldu.

seymasubasi.jpg

GELİNLİĞİ BEĞENİLMEDİ

Subaşı'nın düğününde giyeceği gelinlik kullanıcılar tarafından beğenilmedi.

subasi.jpg

Bazı kullanıcılar "Çok mu aradın?" yorumu yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN