Şeyma Subaşı'nın düğün tarihi belli oldu! Üç gün üç gece düğün yapacaklar!

Şeyma Subaşı'nın düğün tarihi belli oldu! Üç gün üç gece düğün yapacaklar!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ilk günlerinde sosyal medya hesabı aracılığıyla tepki toplayan paylaşımlara imza atan Şeyma Subaşı'nın düğün tarihi belli oldu.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelerek Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk günlerinde ilk günlerinde yaptığı paylaşımlar nedeniyle tepki toplayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabını gelir kapısına çevirme kararı aldığını açıklamıştı. Bir süredir Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile birliktelik yaşayan Subaşı'nın düğün tarihi belli oldu.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelerek yaklaşık 50 bin vatandaşımızın ölümüne neden olan depremin ilk günlerinde sosyal medya hesabından tepki toplayan paylaşımlara imza atan Subaşı, söz konusu paylaşımlar sonrasında 400 bin takipçi kaybı yaşamıştı.

ÜÇ ÜÇ GECE DÜĞÜN

Şeyma Subaşı son olarak ise sosyal medya hesabını gelir kapısına çevirme kararı alarak dikkatleri üzerine çekmişti. Şeyma Subaşı, sosyal medyada para karşılığında, özel hayatını herkese gösterme kararı almıştı.

Bir süredir Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Subaşı, Haziran 2021'de sevgilisinden evlenme teklifi almıştı. Ünlü çiftin düğün tarihi belli oldu.

212702.jpg

Bir süredir birliktelik yaşayan ünlü çift görkemli bir düğünle dünyaevine girmek için geri sayıma geçti.

Sabah'ın haberine göre, Şeyma ile Meedo, Avrupa sosyetesinin Afrika'daki en gözde tatil yerlerinden Fas'ın Marakeş şehrinde dünyaevine girecek. Ünlü çift, 5-6-7 Mayıs'ta, üç gün üç gece sürecek düğün yapacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN