Şeyma Subaşı’nın son hareketi “yok artık” dedirtti! Ücretli abonelikten sonra bir de bunu yapmaya başladı…

Şeyma Subaşı’nın son hareketi “yok artık” dedirtti! Ücretli abonelikten sonra bir de bunu yapmaya başladı…

Magazin gündeminin en çok konuşulan ismi olan Şeyma Subaşı, ine öyle bir şey yaptı ki duyanlar “yok artık” diyor! Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabına ücretli abonelik yapmıştı. Şimdi de öyle bir konuyla gündeme geldi ki… İşte Şeyma Subaşı’nın gündem olan son hareketi…

Acun Ilıcalı ile olaylı boşanmasının ardından magazin gündeminde sık sık anılan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda Instagram hesabına ücretli abonelik getirmişti. Bu sayede Subaşı’yı takip edenler özel paylaşımlarına erişmek için belli miktarda ücret ödemesi yapıyor. Subaşı, bu hareketi ile çok konuşulmuştu. Şimdi de yine sosyal medya için öyle bir adım attı ki, duyanlar şaşkına döndü…

YENİ BİRİNİ ARIYOR

Acun Ilıcalı ile birlikteliğini sonlandırdıktan sonra yurt dışında yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda Mısırlı iş insanı Meedo ile evlendi. Şimdilerde ise sosyal medya hesabını yönetecek birini aradığı haberleri ile gündeme geldi.

seyma.jpg

Subaşı, Instagram hesabından bir video yayınladı ve hesabını yönetecek birini aradığını söyledi. Subaşı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Belki buradan bunu söylemek pek doğru olmayacak ama paylaşmak istedim. Sosyal medyama bakacak onları düzenleyecek birine ya da birilerine ihtiyacım var. Bana uygun, doğal biri. Benimle aynı enerjiye sahip olacak. Bende hiç böyle biri olmadı, olmaya çalıştı ama sonra olmadı. Bir yardıma ihtiyacım var"

seyma2.jpg

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Instagram’ına ücretli abonelik getiren Şeyma Subaşı’nın istediği abonelik ücreti ise 135 TL.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN