Seyrek kaş derdine son veren basit yöntem! Yatmadan kaşınıza sürün sabah inanamayacaksınız: Kuaförlerin sırrı ifşa oldu

Seyrek kaş derdine son veren basit yöntem! Yatmadan kaşınıza sürün sabah inanamayacaksınız: Kuaförlerin sırrı ifşa oldu

Seyrek kaşlara sahip olanlara ilaç gibi gelecek güzel bir haberimiz var. Seyrek kaşlarım var diye kendinizi yiyip bitirmeyin. Haberimizde açıkladığımız bu ürünü düzenli bir şekilde kullanarak istediğiniz o dolgun kaşlara kavuşmak hayal değil...

Kabarık, dolgun ve kalın kaşları kim sevmez? 90'lı yılların ince kaş trendinden bıktınız, duyuyoruz! Birçoğumuz, daha sonra pişman olacağımızı asla bilmeden, aşırı kaş yolmayla yıllarca geçirdik. İyi haber şu ki, kaşlar hızlı uzar! Ve şimdi, ağda veya ip alma randevuları arasında kaşlarımızı nasıl düzeltmemiz gerektiğine dair tonlarca kaynak var. Kaşlarınızdaki tüyler, tıpkı vücudunuzdaki diğer tüyler gibi düzenli bir büyüme döngüsüyle uzar. Kaşlarınıza biraz destek vermek ve sağlıklı kıl büyümesine ilham vermek istiyorsanız, o değerli küçük kaş kıllarını beslemek için bir kaş uzatma serumu, hint yağı ve hatta hindistancevizi yağını denemiş olabilirsiniz. Ama kaşlar için Vazelin kullanıldığını duydunuz mu?

3341898-810x458.jpg

VAZELİN NEDİR?

Vazelin, eski çağlardan beri kullanılmaktadır ve güzellik rutininize dahil etmek için popüler bir üründür. Vazelin, cilt bakımında nemlendirme, yaraları iyileştirme, cildi çevresel unsurlardan koruma, sürtünmeyi azaltma ve fiziksel bir bariyer görevi görme gibi geniş bir kullanım yelpazesine sahip vazelin bazlı bir üründür. Vazelin tek başına tüylerin uzamasına ve kaşların kalınlaşmasına tam olarak yardımcı olmasa da, kaşları derinden yumuşatır ve kaş büyümesi için sağlıklı bir ortam yaratır.

KAŞLARA VAZELİN KULLANMANIN FAYDALARI

  • Nemlendirici: Vazelin kullanmanın birincil yararı, inanılmaz derecede nemlendirici olmasıdır.
  • Pürüzsüzleştirir: Vazelin, kaşlarınızı yumuşatırken, daha seyrek kaşları bile daha dolgun hissettirmek ve daha dolgun göstermek için çalışır. Ancak kuru cildi veya herhangi bir kızarıklığı gidererek altındaki cilde de yardımcı olabilir.
  • Nemi hapseder: Vazelin, nemi hapsederek kaş kıllarını nemlendirir, folikülleri sağlıklı tutar ve saç dökülmesini önler.

​​​​​​​eyebrows-0-2000-36e2cb803df84414a3b50797aed3c337.webp

KAŞLAR İÇİN VAZELİN NASIL KULLANILIR?

Kaşlarınıza Vazelin uygulamak için en iyi zaman, gece cilt bakımı rutininizdir. Tek ihtiyacınız olan, kaş kıllarınıza eşit şekilde uygulamanıza yardımcı olacak bir maskara çubuğu. Vazelini benmari usulü eritin ve her gece yatmadan kaşlarınıza sürün. Silmeye veya yıkamaya gerek yok, sadece emmesine izin verin! Vazelini uyguladıktan sonra tüyleri taramak için makaralı fırçayı da kullanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN