Shakira'dan 'Pique ' açıklaması: Onun için her şeyi feda ettim

Shakira'dan 'Pique ' açıklaması: Onun için her şeyi feda ettim

Geçtiğimiz yıl futbolcu Gerard Pique ile 12 yıllık ilişkisini ihanet nedeniyle bitiren Kolombiyalı şarkıcı Shakira, olaylı ayrılığı hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı, "Uzun bir süre Gerard'ın yanında olmak için, o futbol oynayabilsin diye kariyerimi askıya aldım" dedi. Shakira, aşk için çok şey feda ettiğini söyledi.

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 12 yıllık sevgilisi futbolcu Gerard Pique ile olaylı ayrılığının ardından, 7 yıl sonra ilk kez albüm çıkarmaya hazırlanıyor. 47 yaşındaki şarkıcı, The Times'a ilişkisi hakkında konuştu.

Pique ile ayrıldıktan sonra oğulları Milan ve Sasha ile Miami'ye taşınan yıldız, "Uzun bir süre Gerard'ın yanında olmak için, o futbol oynayabilsin diye kariyerimi askıya aldım" ifadelerini kullandı.

NTV'de yer alan habere göre; "Las Mujeres Ya No Lloran" albümüyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan şarkıcı "Aşk için çok fazla şeyi feda ettim" dedi.

'KADINLAR ARTIK AĞLAMIYOR'

7 yıl sonra ilk kez albüm çıkarmaya hazırlanan Latin şarkıcı, albümüne "Las Mujeres Ya No Lloran" adını verdi.

Albüm 22 Mart'ta dinleyicilerle buluşacak.

Albümün adı Shakira ve Bizarrap'ın "Music Sessions Vol. 53" adlı şarkısının en unutulmaz sözlerinden “Las Mujeres Ya No Lloran” (Kadınlar Artık Ağlamıyor) geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN