Shakira'dan 7 yıl sonra yeni albüm müjdesi: Kadınlar Artık Ağlamıyor

Shakira'dan 7 yıl sonra yeni albüm müjdesi: Kadınlar Artık Ağlamıyor

Geçen yıl futbolcu Gerard Pique ile gündemden düşmeyen bir ayrılık yaşayan Kolombiyalı şarkıcı Shakira, yaşadığı ihanetin ardından hayranlarına yeni albüm müjdesi verdi. Şarkıcı, albümün adının Las Mujeres Ya No Lloran" (Kadınlar Artık Ağlamıyor) olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz yıl 12 yıllık sevgilisi ve iki çocuğunun babası futbolcu Gerard Pique ile olaylı ayrılığıyla adından söz ettiren şarkıcı Shakira yeni albümünü duyurdu. 7 yıl sonra ilk kez albüm çıkarmaya hazırlanan Latin şarkıcı, albümüne "Las Mujeres Ya No Lloran" (Kadınlar Artık Ağlamıyor) adını verdi.

NTV'de yer alan habere göre; albüm 22 Mart'ta dinleyicilerle buluşacak. Albümün adı Shakira ve Bizarrap'ın "Music Sessions Vol. 53" adlı şarkısının unutulmaz sözlerinden geliyor.

'GÖZYAŞLARIM ELMASA DÖNÜŞTÜ'

Şarkıcı, albümüyle ilgili "Her şarkıyı yazdığımda kendimi yeniden yaratıyor gibi hissettim. Şarkıları söylediğimde ise gözyaşlarım elmasa, savunmasızlığım ise güce dönüştü" dedi.

Albümde 16 şarkı yer alacak.

Shakiranın son albümü "El Dorado" 2017 yılında müzikseverlerle buluşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN