Show TV'nin en çok izlenen dizisi yolun sonuna geldi! Yapım fişini çekti: Final kararı hayranlarını üzecek

Show TV'nin en çok izlenen dizisi yolun sonuna geldi! Yapım fişini çekti: Final kararı hayranlarını üzecek

Show TV'nin sevilen dizisinde reytingler alt üst oldu. Geçtiğimiz yaz döneminde başlayan final kararı dizinin hayranlarını üzdü. Kanallardan final kararları peş peşe gelirken son olarak Show TV o dizinin fişini çekti. İşte ekranlara veda eden o dizi…

Son dönemlerde birçok dizi çatırdamaya başladı. Kanallardan gelen açıklamalar izleyicilerin dikkatinde yer alırken son olarak Show TV'nin o dizisinin ekranlara veda edeceği söylendi. Reytinglerinde düşüş yaşayan o dizi ekranlara veda ediyor. İşte ekranlara veda eden o dizi…

SHOW TV'DEN FİNAL KARARI

Yaz sezonunda Show TV'de yayın hayatına başlayan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi hayranlarını üzdü. Hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi için final tarihi açıklandı.

hayat-bildigi-gibi-gelsin.jpg

Başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Özge Özberk ve Sercan Gülbahar gibi birbirinden yetenekli isimlerin yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Show TV ekranlarına veda ediyor. 2022 yılının Temmuz ayında yayın hayatına başlayan dizinin ne zaman final yapacağı merak ediliyor.

hayat-bildigi-gibi-gelsin-dizi.jpg

O TARİHTE VEDA EDECEK

Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda herhangi bir değişiklik yapılmaması durumunda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin final tarihi için 1 Haziran işaret edildi. Dizinin finali için sayılı günler kala heyecanda zirveye taşınıyor. Final bölümünde neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN