Sıfır otomobil için fiyat kararı! 4 otomobil devi açıkladı: Ekranlar uyarı verdi, en az yüzde 4...

Sıfır otomobil için fiyat kararı! 4 otomobil devi açıkladı: Ekranlar uyarı verdi, en az yüzde 4...

2023 yılının ilk günlerinde birçok otomobil markası araba fiyatlarını güncelledi. Büyük otomobil firmalarının internet sitelerinde yayınlanan ortak mesaj 'Fiyatlarımız güncellenmektedir.' oldu. Peki, yeni yılda hangi otomobil markasına ne kadar zam geldi? İşte, 2023 yılının ilk otomobil zamları...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte otomobil fiyatları da zamlandı. Çip ve enerji krizi ile otomobil fiyatlarına sürekli zam gelirken, yeni yılın ilk günlerinde de fiyatlarda güncellemeye gidildi.

Kia, Volkswagen, Hyundai ve Renault, Dacia, Peugeot, Opel, Citroen, Skoda, Honda ve Suzuki gibi markalar, yeni yılın ilk gününden itibaren fiyatlarını güncellemeye başladı. 0 araç fiyatlarını incelemek için fiyat listelerine bakmak isteyen vatandaşlar ise neredeyse tüm sitelerde aynı uyarıyla karşılaştı: "Fiyatlarımız güncellenmektedir."

0 araç zamları

YENİ YILIN İLK GÜNÜNDE ZAM GELDİ!

Bayilere 2023 model araçların gelmesi ile 0 araç fiyatlarında da zam yaşanacak. 0 araç fiyatlarının yaklaşık %4 artması öngörülüyor. Yeni araçlara gelecek zam oranı ise listeler açıklanınca belli olacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN