Sigara tiryakileri karalar bağlayacak: Sigaraya zam duyurusu!

Sigara tiryakileri karalar bağlayacak: Sigaraya zam duyurusu!

Sigara fiyatlarına yıl başında yapılan zammın ardından gelen 1 TL indirim sonrası vatandaşlar kepçeyle zam, kaşıkla indirim yorumları yaptı. Peki güncel sigara fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Türkiye'de sigara fiyatlarına 4 TL zam ardından 1 TL indirim uygulanmasıyla ortalama 32 lira seviyesine geriledi. 

SİGARA FİYATLARINDA YAPILAN ZAMMIN VE İNDİRİMİN ARDINDAN GÜNCEL FİYATLAR 

Türkiye'de sigara fiyatlarının yeni yılın gelmesiyle değiştiği haberi ile gündeme geliyor. Yeni yılda JTI Grubu sigaralarına yapılan 4 TL zammın ardından, BAT ve Philip Morris Grubu da sigara fiyatlarını değiştirdi. 

 

sigara fiyatları

 

TÜRKİYE TEKEL BAYİLERİ PLATFORMU DUYURDU!

Türkiye Tekel Bayileri Platformu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, bazı sigara markalarında 1 TL indirim olacağını duyurdu. Gelen bu indirim kararıyla, JTI firması, 13 Ocak 2023 tarihinden itibaren bazı sigara fiyatlarını 1 TL geri çekti. Ardından BAT ve Philip Morris Grubu da sigara fiyatlarında 1 TL indirdi. Böylelikle sigara fiyatları ortalama 32 lira seviyesine geriledi. Güncel sigara fiyatlarının Marlboro Touch Blue, Marlboro White, Marlboro Edge, Monte Carlo, Davidoff Slims (Ivory, White), Kent, Winston Slender Blue, Parliament Might Blue, Marlboro, Marlboro Blue, Parliament, Camel Yellow 100 gr tütün, Winston, Kısa kutu Camel, Muratti, Marlboro Touch, Camel, President, L&M, Camel Slender, Esse, Instark, Kısa Paket Camel, Camel Slender, LD olacak şekilde belirlendi. Bu açıklamalarla birlikte, yılbaşı itibariyle sigara fiyatlarına yapılan 4 TL zam sonrası bu kez 1 TL indirim geldiği duyuruldu. Böylece, sigara fiyatlarına toplamda 3 TL zam yapılmış oldu. 2023 yılında, sigara fiyatlarına kepçeyle zam yapılırken, çay kaşığıyla indirim yapıldı.

 

JTI SİGARA GRUBU KİMDİR?

JTI (Japan Tobacco International) sigara firması, dünya çapında bir sigara üreticisidir. JTI, üretim, pazarlama ve dağıtım faaliyetleri ile sigara sektöründe öncü bir rol oynamaktadır. Firma, sigara ürünlerinin yanı sıra e-sigara ürünleri ve nikotinli tütün ürünleri gibi diğer ürünleri de pazarlar.

JTI, Japonya tabakacılık endüstrisinin bir parçası olarak kurulmuştur ve dünya çapında faaliyet göstermektedir. Firma, Avrupa, Asya, Afrika ve Latin Amerika gibi farklı coğrafyalarda bulunan birçok ülkede pratik yapmaktadır. JTI, kaliteli ürünler, inovasyon ve müşteri memnuniyetine odaklı çalışma anlayışı ile tanınmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN