Sıkıntılar Çeşit Çeşit Olmuş Sanki Yağmur Gibi Yağıyor! 16 Haziran Burç Yorumlarında Tek Burcun Yüzü Gülerken Diğerlerinin İse..

Sıkıntılar Çeşit Çeşit Olmuş Sanki Yağmur Gibi Yağıyor! 16 Haziran Burç Yorumlarında Tek Burcun Yüzü Gülerken Diğerlerinin İse..

16 Haziran perşembe günü burç yorumlarında neler var? Koçlar kısa günün karına odaklanırken, boğalara iyi haberler var, ikizlerin kendilerinden başkalarını da düşünmesi gerekiyor, yengeçlerin planları tutmayacak, aslanların ise zekaları işe yaramayacak, başakları gergin bir gün beklerken teraziler iletişim sorunları yaşıyor, günün güzel haberi akreplere gelirken, yaylar için gergin bir gün başlarken kovaların dedikodulara dikkat etmesi gerekiyor. Ya diğer burçların payına neler düşüyor?

KOÇ : KISA VADELİ GETİRİLERE ODAKLANACAKSINIZ

Bu perşembe olaylara geniş bir perspektiften bakmakta pek iyi olmayacaksınız ve bunun yerine küçük vadeli getirilere odaklanacaksınız.

Uzun vadeli hedefler için yeterince motive olsanız da dikkatli olmayı tercih ediyorsunuz ve bu konuda kimse sizi eleştirmemeli. Sabah saatlerinde pek de istediğiniz gibi gitmeyecek bir karşılaşma sizi bekliyor.

BOĞA : İYİ HABERLER GELİYOR

Finansal anlamda iyi bir haberler geliyor! Öyle görünüyor ki cebinize sadece para girmekle kalmıyor, aynı zamanda gelecekte bu türden başka iyi haberlerle ilgili bazı beklentileriniz de artıyor.

Dikkat edilmesi gereken tek kelime, açıkçası kendinizi kaptırmamanızdır. Bazı Boğalar bu paradan daha fazla yararlanabilmek adına yatırım yapmaya çalışabilir.

burc-yorumu.jpg

İKİZLER : KENDİ MUTLULUĞUNUZ İÇİN İNSANLARI ZOR DURUMDA BIRAKMAYIN

Bu perşembe önünüze sizi cezbedecek bazı şeyler çıkacak. Bu belki de size romantik anlamda yaklaşan biri olarak karşınıza çıkacak.

Gurur duysanız da bunun açıkça gösterilmesine izin vermeyeceksiniz ve sonunda o kişiyi zor bir duruma sokabilirsiniz. Özellikle o kişiyle profesyonel bir ilişkiniz varsa nerede durduğunuz konusunda net olun.

YENGEÇ : PLAN YAPMANIZI TAVSİYE ETMEM

Ufak ama zaman alıcı görevlerle dolu bir gün sizi bekliyor. Meslektaşlarınızdan biraz yardım alabilirsiniz, ancak kendi başınıza halletmeniz gereken şeyler de var.

Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla planlar yapmak isteyebilirsiniz, ancak bunların gerçekleşmesi pek olası değil. Bu sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

burc.jpg

ASLAN : KIVRAK ZEKANIZ İŞE YARAYACAK

Bu perşembe günü kıvrak zekanız öne çıkacak ve size leb denmeden leblebiyi çoktan anlamış olacaksınız.

Bazı Aslanlar diğerlerinden daha yaratıcıdır ve bu tür alanlara odaklanmaya çalışacaklardır. Öte yandan, araştırma gerektiren görevlerden de etkilenebilir, bu nedenle dedektiflik rolüne de soyunabilirsiniz.

BAŞAK: GERGİNLİK RİSKİ VAR

Bu perşembenin değişim günü olmasını dileseniz de, özellikle duygusal anlamda istediğiniz kadarını elde edemeyebilirsiniz.

Partneriniz tekliflerinizi kabul etme konusunda isteksiz olabilir ve sadece daha fazla zamana ihtiyaç duyabilir. Tabii ki, bu sizin sabırsız doğanıza uygun olmayacak, bu nedenle biraz gerginlik riski var.

TERAZİ : İLETİŞİM SORUNLARI YAŞAYABİLİRSİNİZ

Bazı iletişim sorunlarının bugün su yüzüne çıkması muhtemeldir, çünkü belki de başkalarının ne yapmasını gerektiği konusunda hala karar veremediniz.

Kendiniz adına herhangi bir aksamadan kaçınmak için işleri kasten belirsiz bir duruma sokuyor olabilirsiniz, ancak diğer yandan biraz sorumluluk almanız gerekiyor. Aksi takdirde gelecekte işler daha karmaşık hale gelebilir.

burclar.jpg

AKREP : UMUT VERİCİ BİR GÜN BAŞLIYOR

Kendinizle ilgili biraz daha bilinçli göründüğünüz bu perşembe sağlık açısından umut verici.

Bugünü diyet, egzersiz veya başka bir rutin için bir başlangıç noktası yapmalısınız. Önümüzdeki birkaç gün buna tamamen riayet etmeyebilirsiniz ama kesinlikle uzun vadede devam edebilecek kadar motivesiniz.

YAY : GERGİN BİR GÜN BAŞLIYOR

Bu perşembe romantik anlamda büyük değişiklikler var, ancak hiçbir şey olanları gerçekten açıklamıyor. Çok açık sözlü olmanız ve bazı talepleriniz olması muhtemeldir, bu nedenle atmosfer de gergin olabilir.

Elvedalar ya da yeni başlangıçlar, bu gece masada her şey olabilir. Bu yüzden buna bir an önce zihinsel olarak hazırlanmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK : YAPMAK İSTEDİKLERİNİZDEN EMİN OLMANIZ GEREKİYOR

İş yerinde bir tür bekleme konumundasınız, üstlenmeniz gereken bir projeyle ilgili ne yapmak istediğinizden emin değilsiniz.

Bazı yönlerden işlerin daha iyi olmasını bekliyorsunuz. Öğleden sonra, endişelerinizi bir üstünüzle tartışabilirsiniz.

burclarin.jpg

KOVA : DEDİKODULARA DİKKAT

Kısa bir süre önce tanıştığınız biriyle çok arkadaş canlısı görünüyorsunuz ve bu çevrenizde dedikodulara neden olabilir.

Herhangi bir söylenti ile uğraşmak istemiyor olsanız da ilgiden birazcık gurur duymanıza engel olamazsınız. Kafanızın içindekiler biraz çılgına dönebilir ve sonunda kendinizi duygusal bir pozisyona sokabilirsiniz.

BALIK : BUNALIYORSUNUZ AMA SAKİN OLUN

Mevcut eğilim, özellikle sabah saatlerinde sizi oldukça duygusal bir duruma sokacaktır. Çevrenizdekiler için kolay çözümler bulmakta hızlısınız ama aynı zamanda onların sorunları da sürekli size söyleniyor gibi görünüyor. Bu yüzden bunalmış hissedebilirsiniz.

Öğleden sonra, yorgunluk belirtilerine karşı daha dikkatli olabilirsiniz ve bundan kaçınmak için etkileşimlere küçük aralar koyabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN