Sincanlı Erkal'ın bir gecede aldığı para dudak uçuklattı! Fragmanda şarkısıyla meşhur olmuştu: Ücretini duyan inanamadı

Sincanlı Erkal'ın bir gecede aldığı para dudak uçuklattı! Fragmanda şarkısıyla meşhur olmuştu: Ücretini duyan inanamadı

Yakın zamanda Kanal D’de yayınlanmaya başlayacak olan İnci Taneleri dizisi ile milyonlar tarafından dinlenmeye başlayan Sincanlı Erkal’ın bir gecede aldığı parayı duyanların resmen dudağı uçukladı. Fragman şarkısı ile meşhur olan sanatçının ücretini duyunca şaşkına döneceksiniz. İşte konuya ilişkin detaylar…

Mynet'te yer alan habere göre, usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, 20 yıl aradan sonra televizyon ekranlarına geri dönüyor. İnci Taneleri dizisi ile yepyeni bir hikayeyi ekranlara taşıyacak olan Yılmaz Erdoğan’ın dizisinin kadrosu da oldukça kuvvetli. Öte yandan dizi henüz yayınlanmaya başlamadan Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı görenleri şaşkına çevirirken büyük bir infial yarattı. Sahnede çalan şarkıyı seslendiren sanatçı Sincanlı Erkal ise söylediği şarkıyla gündeme bomba gibi düştü. Sincanlı Erkal’ın sahne fiyatlarını duyanların ise dudağı uçukladı.

yeni-proje-16.jpg

DİLBER ŞARKISI İLE ÜNLENDİ

Sincanlı Erkal, başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı İnci Taneleri dizisinde pavyonda oynayan Dilber’in şarkısını seslendirdi. “Gemileri Yakarım” şarkısı ile bir anda ünlenen Sincanlı Erkal’ın şimdilerde sahneye çıkmak için aldığı para duyanları şaşkına çevirdi.

yeni-proje-17.jpg

Dizide Ankara’nın pavyon kültürüne yer verilirken Sincanlı Erkal, Dilber’e özel “Gemileri Yakarım” şarkısını seslendirince resmen sosyal medyanın gündemine düştü. Fragmanda şarkının bir kısmı yayınlanmasına rağmen günlerdir neredeyse her yerde söz konusu o şarkı çalıyor.

yeni-proje-18.jpg

SAHNE İÇİN 300 BİN LİRA İSTİYOR

Sadece fragman sonrasında sahne fiyatlarına zam getiren Sincanlı Erkal’ın, önceden düğünlere 4 bin liraya çıkarken şimdi ise 300 bin liraya çıktığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN