Soğanın üzerine tıraş köpüğü sıkın mucizeye tanık olun! Gözlerinize inanamayacaksınız... Bu basit yöntem vazgeçilmeziniz olacak

Soğanın üzerine tıraş köpüğü sıkın mucizeye tanık olun! Gözlerinize inanamayacaksınız... Bu basit yöntem vazgeçilmeziniz olacak

İçeride ve dışarıda kristal berraklığında pencereler, iyi ve kalıcı bir izlenim yaratmanın en iyi yoludur, bu nedenle, pencerelerinize profesyonel bir temizlik sağlamak için en iyi uzman ipucunu sizler için paylaştık. Lekeli, hafif bulanık pencereleri geçmişte bırakın.

Hiçbir şey evinizi pencerelerinizi güzelce temizlemek kadar güzelleştiremez. Sirke ile kendi pencere temizleme solüsyonunuzu yapmaktan eski gazete numarasına kadar pencereleri nasıl temizleyeceğiniz konusunda sayısız ipucu var. Zamanla camlar havadaki tozdan, uçan kuşlardan ve sığınan böceklerden doğal olarak kirlenir. Genellikle ayda en az bir kez içte ve dışta temizlenmelidirler. Bununla birlikte, pencereleri temizlemek nispeten kolay bir temizlik işi olsa da, iz bırakmayan bir yüzey elde etmeye çalışmak söz konusu olduğunda, aynı zamanda biraz sanattır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN