Somer Sivrioğlu'ndan şaşırtan sözler: İşimde başarılıysam eski eşim yemek yapamadığı için

Somer Sivrioğlu'ndan şaşırtan sözler: İşimde başarılıysam eski eşim yemek yapamadığı için

MasterChef yarışmasında jüri üyeliği yapan şef Somer Sivrioğlu, NTV'de yayınlanan Empati adlı programa konuk oldu. Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorularını yanıtlayan Sivrioğlu, eski eşi Aslı Sencer ile ilgili "İşimde başarılı olduysam eski eşimin katkısı var. Hiç yemek yapamazdı, aç kalırdık. Tek eksiği odur, müthiş bir anne ve müthiş bir yoldaştır." dedi.

MasterChef yarışmasında jüri üyesi olan şef Somer Sivrioğlu, NTV'de yayınlanan Empati adlı programda Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorularına yanı verdi. Özel hayatı ve kariyeri hakkında açıklamalarda bulunan Siviroğlu, kendisini yemek pişirme konusunda yetenekli görmediğini söyledi.

"İYİ BİR AŞÇI DEĞİLİM"

"Ben o formasyondan gelmedim, işletmeci ailenin çocuğuydum, işletmesini biliyorum" diyen Sivrioğlu, "Annem bu işi biliyor, ben öğrenerek kendimi geliştirdim. İyi bir aşçı değilim, ama iyi bir şef olduğumu söylüyorum" dedi.

"İŞİMDE BAŞARILIYSAM ESKİ EŞİM YEMEK YAPAMADIĞI İÇİNDİR"

Eski eşi Aslı Sencer ile tam 20 yıl evli kalan Somer Sivrioğlu, Sencer hakkında ise esprili bir şekilde şu ifadeleri kullandı:

"İşimde başarılı olduysam eski eşimin katkısı var. Hiç yemek yapamazdı, aç kalırdık. Tek eksiği odur, müthiş bir anne ve müthiş bir yoldaştır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN