Eda Taşpınar hakkında soruşturma

Eda Taşpınar hakkında soruşturma

Camideki pozu sebebiyle çıkan tartışmaların ardından fotoğrafı sosyal medya hesabından kaldıran tasarımcı Eda Taşpınar hakkında, TCK 216 kapsamında resen soruşturma başlatıldı.

Sosyal medya ve internet haber sitelerinde, Eda Taşpınar’ın cami içerisinde çekilmiş fotoğraflarının paylaşımına ilişkin yapılan haberler nedeniyle, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından TCK 216. (Halkı kin ve düşmanlığa tahrik) maddesi kapsamında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatıldığı açıklandı.

1-006

FOTOĞRAFI KALDIRMIŞTI

Eda Taşpınar, camide objektif karşısına geçmiş ve fotoğrafını "Mutlu yıllar sevgililerim" notuyla sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Taşpınar'ın paylaşımı, bazı sosyal medya kullanıcılarından tepki alınca Taşpınar, fotoğrafını kaldırmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN