Sosyal medya fenomeni 'Kızılcık Şerbeti'ne konuk oluyor: 'Hamiyet' karakterine hayat verecek

Sosyal medya fenomeni 'Kızılcık Şerbeti'ne konuk oluyor: 'Hamiyet' karakterine hayat verecek

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin bu akşam yayınlanacak bölümüne sosyal medya fenomeni Meriç Keskin konuk oluyor. Keskin, Zülkar'ın arkadaşı Hamiyet karakterine hayat verecek.

Milyonları ekrana kilitleyen, Show TV'nin fenomen haline gelen 'Kızılcık Şerbeti' dizisine sosyal medya fenomeni konuk oluyor.

kizilcik-serbeti-meric-keskin.jpg

Yapımını Gold Film'in üstlendiği, başrollerini Evrim Alasya, Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın paylaştığı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümüne sosyal medyanın tanınmış ismi Meriç Keskin konuk oyuncu olarak geliyor.

kizilcik-serbeti-meric-keskin-2.jpg

Meriç Keskin, dizide Zülkar’ın (Bahtiyar Memili) arkadaşı Hamiyet karakterine hayat verecek. Bölümde Zülkar’ın davetiyle Hamiyet’in Ünallar’ın evine gelişi izleyenleri kahkahaya boğacak gibi görünüyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı ve yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti, bu akşam saat 20.00'de ekranlarda olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN