Sosyal medya fenomeni siyasete atıldı! O partiden aday adayı oldu: Çektiği videolarla ünlenmişti

Sosyal medya fenomeni siyasete atıldı! O partiden aday adayı oldu: Çektiği videolarla ünlenmişti

Türkiye'de seçilecek olan 13. Cumhurbaşkanı seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte siyaset gelişmeleri üst üste yaşanmaya devam ediyor. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte fenomen isimlerden aday adayı olanlar dikkat çekti. Sosyal medya fenomeni ve mizah içerikli paylaşımlarda bulunan Mehmet Ali Çatal, CHP'den milletvekili aday adayı oldu. İstanbul 3. Bölge'den milletvekili aday adayı olan Mehmet Ali Çatal açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

SOSYAL MEDYA FENOMENİ CHP ADAY ADAYI!

Türkiye'de yapılacak olan seçimlerin öncesinde siyasi gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek 13. Cumhurbaşkanı seçimi ile birlikte ülke gündeminde adaylar yer alıyor. Adayların yanı sıra farklı farklı isimler milletvekili aday adayı olarak duyuruluyor.

Kısa bir süre önce yapılan paylaşımlar ile birlikte sosyal medya fenomeni olan Mehmet Ali Çatal, CHP'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Sosyal medya da mizah içerikli videolar üreten sevilen fenomen videolarıyla dikkat çekerken İstanbul 3'üncü Bölge'de milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Aday adayı olmasıyla birlikte 6 milyon genci anlayan kimsenin olmadığının altını çizen Mehmet Ali Çatal açıklamalarda bulundu. Aday adayı olan Mehmet Ali Çatal gençlere seslendi.

s-887e5001bb61d4fefb62c412e1ccff2e0aecb8a1.webp

GENÇ SEÇMENE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI!

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimde 6 milyon gencin oy kullanacağı bilgisini paylaştı. Seçimlerde 18, 19, 20 yaşında toplamda 6 milyon gencin oy kullanacağını vurgulayarak meclise bakıldığı vakit ise gençlerin sorunlarını ifade eden, gençler ile bağ kuran tek bir vekil bile göremediğini açıkladı.

Mehmet Ali Çatal'a göre meclisin içinde ihale kovalayan, koşan dayı ve amcalarla dolup taşıyor. Fakat Mustafa Kemal Atatürk bu Cumhuriyeti kurma aşamasında en büyük görevi ve umudu olan gençlerin omuzlarına yüklediğine dikkat çekti. Öğrencilerin burs için kapı kapı gezdiğini şansı varsa burs alabildiğini belirtti.

8cbb55d4-e2b7-40a9-ad69-c0f5f56905e0.jpg

GENÇLERİN SESİ OLACAĞINA SÖZ VERDİ!

Mehmet Ali Çatal'ın açıklamalarına göre gençler Meclis'te TikTok kullanabilen, sosyal medyadan anlayabilen ve yeni çağa ayak uydurabilen bir vekil istediklerini açıkladı. Eline geçen fırsatı değerlendirmek isteyen Mehmet Ali Çatal bir gün gençler ile bir araya gelerek tüm Türkiye'ye sorunlarını anlatmak istediğini dile getirdi.

İlk işinin ise sosyal medyadaki sansürün kaldırılması olduğuna dikkat çekti. Meclis'te el kaldırıp el indirmek yerine her hafta kürsüye çıkmak istediğini belirten Mehmet Ali Çatal, hiçbir maddi beklentisinin olmadığına dikkat çekti. Maaşının tamamını ise öğrencilere vereceğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN