Sosyeteyi sarsan boşanma! 19 yıllık aşk tek celsede sona erdi: Oğlunun düğününe çağırmadı o anda her şey bitti

Sosyeteyi sarsan boşanma! 19 yıllık aşk tek celsede sona erdi: Oğlunun düğününe çağırmadı o anda her şey bitti

Sosyetenin dilinden düşmeyen 19 yıllık aşk tek celsede son buldu. 2005 yılında başlayan aşk evlilikle taçlandırılırken, her şey o olayla birlikte başladı. Oğlunun düğününe çağrılmayınca anlaşmazlıklar yaşandı. İşte tüm detaylar...

Cem Hakko ve Ronit Gülcan arasında 19 yıllık aşk sona erdi. Oğlunun düğününe çağırmayınca her şey bitti. Tek celsede boşanan çift sosyeteyi sarstı. İşte 19 yıllık aşkın hikayesi...

Vakko'nun sahibi, iş ve sosyete dünyasının tanınmış ismi Cem Hakko ile 7 yıl boyunca evli kaldığı eşi Ronit Gülcan, tek celsede sona eren bir boşanma süreciyle yollarını ayırdı. Çiftin aşkı, 2005 yılında, Hakko'nun henüz başka bir evlilik içindeyken başlamış ve o dönemden bu yana İstanbul sosyetesinin en çok konuşulan ilişkilerinden biri olmuştu.

AŞKIN İLK KIVILCIMI VE GÖKDELENLERİN GÖLGESİNDEKİ İLİŞKİ

10 Haber'de yer alan habere göre, Cem Hakko ve Ronit Gülcan'ın ilişkisi, Hakko'nun 24 yıllık eşi Bettina Machler ile evliyken başladı ve gizli saklı süren bir aşktan kamuoyuna mal olacak bir ilişkiye dönüştü. "Musevi cemaatinin en güzel kızı" olarak nitelendirilen Ronit Gülcan ile Hakko'nun yolları, Gülcan'ın Power FM'de Dış İlişkiler Sorumlusu olarak işe başlamasıyla kesişti. Kısa süre içinde başlayan aşkları, Hakko'nun Bettina Hanım ile olan evliliğinin sonunu getirdi.

65ba788b2264f0271be0f956.webp

AİLELER MÜDAHALE ETTİ AMA...

Bettina Hakko, evliliğini kurtarmak adına bir süre İsviçre'ye giderek çocuklarıyla zaman geçirdi ve Cem Hakko'ya zaman tanıdı. Ancak, Vakko ailesinin de müdahil olduğu süreçte, Cem Hakko ve Ronit Gülcan'ın aşkı daha da güçlenerek devam etti. Nihayetinde, çiftin Göcek'te çekilen tekne tatil fotoğrafları, ilişkilerini gözler önüne serdi.

1499844-manset.jpg

MAL PAYLAŞIMI VE BOŞANMANIN RESMİLEŞMESİ

Boşanma süreci, özellikle mal paylaşımı konusunda yaşanan anlaşmazlıklarla gündeme geldi. Bettina Hakko'nun, Cem Hakko'nun Vakko'daki hisselerinin yarısını ve Vakko Wedding'in tamamını talep ettiği iddia edildi. Uzun süren müzakerelerin ardından çift, "fikren ve ruhen anlaşamadıkları" gerekçesiyle boşandı. Bettina Hakko, boşanma sonrası önemli bir mal varlığına sahip oldu ve bir süre Hakko soyadını taşımayı sürdürdü.

1425070549944.jpg

OĞLUNUN DÜĞÜNÜNE ÇAĞIRMAMASI BARDAĞI TAŞIRDI

Cem Hakko ve Ronit Gülcan, başlangıçta ilişkilerine karşı çıkan Vakko ailesinin zamanla onayını alarak, 2017'de evlendiler. Ancak, mutlu başlayan evlilikleri sessiz sedasız sona erdi. İddialara göre, çiftin ayrılığının başlangıcı, Cem Hakko'nun oğlunun düğününe Ronit Gülcan'ın davet edilmemesiyle yaşanan anlaşmazlık oldu.

Yıllar süren bu büyük aşkın sonu, dostça bir ayrılıkla geldi. Çiftin avukatları aracılığıyla yapılan açıklamada, boşanma sürecinin "karşılıklı sevgi, saygı ve mutabakat çerçevesinde" yürütüldüğü belirtildi. Bu, İstanbul sosyetesinin uzun yıllardır takip ettiği bir ilişkinin, son perdesiydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN