Şov yapacaktı, darmadağın etti! Şef Danilo stüdyoyu karıştırdı

Şov yapacaktı, darmadağın etti! Şef Danilo stüdyoyu karıştırdı

TV8 ekranlarının en sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de komik anlar yaşandı. Sempatik oluşu ve konuşması ile dikkat çeken şef Danilo Zanna yaptığı şov ile herkesi güldürdü. Şov yapayım derken bütün stüdyoyu birbirine katan ünlü şef ekran başındakilere bol kahkahalı dakikalar yaşattı. İşte Danilo Zanna'nın o anları…

TV8’in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye bol kahkahalı dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Yeni bölümde yaşananlar izleyenleri kahkahaya boğarken şef Danilo Zanna stüdyoyu birbirine kattı. Etrafın dağılmasına neden olan Zanna, mahcup bir şekilde stüdyoyu terk etti. İşte Danilo Zanna'nın o anları…

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE EĞLENCELİ ANLAR YAŞANDI

Reyting rekortmeni yarışma MasterChef Türkiye yeni bölümüyle ekrana geldi. Her bölümde farklı bir heyecan yaşanırken bu akşam ekrana gelen yarışmada eğlenceli anlar yaşandı. Sempatik şef Danilo Zanna stüdyoyu karıştırdı.

Danilo Zanna BArdak Kırdı

Mehmet Şefin simitlerle yaptığı şova özenen Danilo Zanna çayla şov yapmak isterken komik anların ortaya çıkmasına neden oldu.

Tepside dizili duran birka. cam bardak ile çayı ters çevirmek isteyen Danilo Şef, bardakları dökünce herkesi güldürdü. Tepside bulunan bütün bardaklar yere düşünce utanan Danilo Şef kısa süreliğine stüdyonun dışına çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN