Spotify Türkiye'nin en çok dinlenen ismini yasakladı! Spotify'dan dikkat çeken hamle!

Spotify Türkiye'nin en çok dinlenen ismini yasakladı! Spotify'dan dikkat çeken hamle!

Müzik platformu Spotify, Türkiye'de 2022 yılında en çok dinlenen sanatçının son albümüne erişim engeli getirdi. Söz konusu konu hakkında Spotify'dan henüz bir açıklama gelmemesi ise dikkatleri çekti.

'Paparazzi' ve 'Arasan da' adlı şarkılarıyla son dönemde geniş bir hayran kitlesine ulaşan 'Uzi' sahne adıyla bilinen Utku Cihan Yalçınkaya, müzik platformu Spotify'da engellendi.

Spotify, 2022'nin en çok dinlenen sanatçısı olan rapçi Uzi'nin 9 Eylül 2022'de piyasaya sürdüğü 'El Chavo' isimli son albümüne erişim engeli getirdi. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı, erişim engelinin nedenini bilmediğini belirtti.

Uzi adıyla tanınan rapçi Utku Cihan Yalçınkaya'nın son albümü 'El Chavo'ya Spotify'da erişim engeli getirildi. Konu ile ilgili Spotify tarafından henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Uzi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda albümün neden kaldırıldığını bilmediğini söyledi.

Spotify Uzi'nin albümünü kaldırdı

Uzi'nin klibine daha önce YouTube'da 'Rahatsız edici görüntü' uyarısı verilmişti. Büyük bir dinleyici kitlesi olan Uzi, geride bıraktığımız yıl Spotify'da en çok dinlenen sanatçı olmuştu.

2022’DE TÜRKİYE’DE EN ÇOK DİNLENEN SANATÇILAR

  1. UZI
  2. cakal
  3. Ezhel
  4. Lvbel C5
  5. Sefo
  6. Sezen Aksu
  7. Batuflex
  8. Motive
  9. Duman
  10. Emir Can İğrek

2022’DE TÜRKİYE’DE EN ÇOK DİNLENEN ALBÜMLER

  1. UZI – EL CHAVO
  2. UZI – Kan
  3. Lvbel C5 – C5MODE
  4. Güneş – Atlantis
  5. cakal – Paradoks
  6. Dolu Kadehi Ters Tut – Karanlık
  7. Motive – 22
  8. Rei 6 – Dibe İniyorum
  9. Yüzyüzeyken Konuşuruz – Akustik Travma
  10. No.1 – Kron1k

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN