Spotify'da işten çıkarmalar başlayacak

Spotify'da işten çıkarmalar başlayacak

Küresel çapta işten çıkarma krizi kaldığı yerden devam ediyor. Bu furyaya en çok kullanılan müzik platformu Spotify da katıldı. 9800 çalışanı bulunan Spotify işten çıkarma planını bu hafta duyuracak.

ABD Silikon Vadisi'nde korona virüs pandemisinin ardından yaşanan işten çıkarmanın devamlılığı Spotify'dan geldi. 9800 çalışanı bulunan Spotify işten çıkarma planını bu hafta duyuracak.

Bloomberg'in haberine göre; hangi pozisyonlardan çalışan sayısının azaltılacağı henüz belli değil. Spotify, ekim ayında 98 kişinin işten çıkarıldığını duyurmuştu. Bloomberg'in konuyla ilgili ulaştığı Spotify yetkilisi sorulara yanıt vermedi.

Geçtiğimiz haftada Google 12 bin kişiyi işten çıkarma planını duyurmuştu. Pandemi dönemindeki hızlı büyümeye yetişmek için çalışan sayısını artıran teknoloji şirketleri pandeminin sona ermesiyle birlikte yavaşlayan işler ve küresel resesyon endişelerine yanıtını işten çıkarmalarla veriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN