Spotify'ın bir numarası değişti

Spotify'ın bir numarası değişti

Sevilen dijital platform Spotify'da dünya bütününde tüm zamanların en çok dinlenen şarkısı artık değişti. The Weeknd, 'Blinding Lights'la şarkısı ile Ed Sheeran'ı geçerek ilk sırada kendine yer buldu.

Dünyanın en çok kullanılan dijital müzik platformlarından biri olan Spotify’da dünya bütününde tüm zamanların en çok dinlenen şarkısı değişiklik gösterdi. The Weeknd, ‘Blinding Lights’la Ed Sheeran’ı geçerek ilk sıraya yerleşti.

Gerçek ismi Abel Makkonen Tesfaye olan The Weeknd’in ‘Blinding Lights’ şarkısı, Ed Sheeran’ın ‘Shape of You’ şarkısını geride bıraktı. The Weeknd’in ‘Blinding Lights’ isimli şarkısı Spotify’da tüm zamanların en çok dinlenen şarkısı oldu.

The Weeknd, resmi sosyal medya hesabında gerçekleştirdiği paylaşımında, “Blinding Lights’a iyi seneler. Bu gece tüm zamanların en çok dinlenen şarkısı” dedi.

3 MİLYAR 345 MİLYONU GEÇTİ

Kanadalı sanatçının 2019 yılının son zamanlarında yayınladığı ‘Blinding Lights’ parçasının dinlenme sayısı 3 milyar 335 milyon 999 bin 971’e ulaştı. Ed Sheeran’ın ikinci sıradaki ‘Shape of You’ parçası ise 3 milyar 345 milyonu geçti.

‘Blinding Lights’, 2021’in sonlarına doğru resmi olarak tüm zamanların en büyük ABD Billboard Hot 100 single’ı oldu.

‘After Hours’ albümünde yer alan ve 2019’un sonunda çıkan şarkı, Billboard Hot 100 listesinde 100 haftadan daha fazla bir süre kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN