Squid Game'den sonra Koreliler yeni filmiyle ortalığı yıktı! İzleyenler tekrar tekrar izliyor: “Tüm zamanların en iyi filmi”

Squid Game'den sonra Koreliler yeni filmiyle ortalığı yıktı! İzleyenler tekrar tekrar izliyor:  “Tüm zamanların en iyi filmi”

Kore dendiği zaman akla ilk gelen yapım Squid Game olurken bu kez akılları durgunluk veren yeni film herkesi şaşkına çevirdi. İzleyenler “Tüm zamanların en iyi filmi” diyerek Kore yapımı yeni filmi işaret etti. İşte herkesi şaşkına çeviren o yapım…

Yönetmen koltuğunda telefon filminden tanıdığımız Chung-Hyun Lee yer alırken dizinin başrollerinde Jeon Jong-seo, Kefas Brand, Kim Ji-hoon ve Park Yu-rim yer alıyor. Netflix izleyicilerine inanılmaz anlar yaşatırken Kore yapımı yeni İntikam filmi izleyenlere hayran bıraktı. Başrolde yer alan oyuncu için "dişi John Wick" ifadeleri kullanırken şimdiye kadarki en iyi filmler arasına adını yazdırdığı belirtildi. İşte herkesi şaşkına çeviren o yapım…

HERKESTEN TAM NOT ALDI

Psikolojik gerilim filmi olarak ekranlarda yer alan Telefon (Call) filmi Baeksang Sanat Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Jun Jong-seo'nun yer aldığı aksiyon dolu Balerin (Ballerina) filmi 5 Ekim 2023 tarihinde Netflix platformunda yayına girdi. Dizi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Netflix, dizinin konusunu şu sözlerle açıkladı:

ballerina-film.jpg

“Korumakta başarısız olduğu en yakın arkadaşının yasını tutan eski koruma Ok-ju, onun son dileğini gerçekleştirmek, yani intikamını almak için harekete geçer.

Lee Chung-hyun'un yönettiği ve müziklerini şarkıcı ve yapımcı GRAY'in bestelediği film, Güney Kore'nin hareketli başkenti Seul'de geçiyor.”

Eleştiri ve derleme sitesi Rotten Tomatoes'da nadir görülen bir başarıya imza atan film 100 üzerinden 100 puan alarak Listenin başına yerleşti.

ÇOK GERÇEKÇİ BİR FİLM

Oldukça gerçekçi bir yapım olarak belirtilen filme övgüler yağarken serinin 3 filminin ekranlara geleceği belirtirdi. Diziyi izleyen binlerce kullanıcı "uzun zamandır izledikleri en iyi film", "Netflix'teki Balerin çok iyiydi", "10 üzerinden 10000000 puan", "Balerin uzun zamandır izlediğim en iyi filmlerden biri", "Az önce tüm zamanların en iyi filmini izledim, adı Balerin" yorumlarında bulundu.

ballerina.jpg

DİŞİ JOHN WİCK BULUNDU

Balerin filminin başrolünde yer alan Keanu Reeves'in John Wick serisindeki emekli Tetikçi karakteriyle karşılaştırılması ise sosyal medyada gündem oldu. Dişi John Wick yorumları gelirken bir kullanıcı "Balerin'deki kadın dövüşçü, kesinlikle John Wick'i yenerdi" sözlerini dile getirdi. İzleyen kullanıcılar ise şimdiye kadarki en iyi Kore filmi olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN