Star Wars dizisi geliyor! Tarihi açıklandı: The Acolyte ne zaman başlıyor?

Star Wars dizisi geliyor! Tarihi açıklandı: The Acolyte ne zaman başlıyor?

Star Wars evreninin karanlık tarafın yükselişini konu alacak The Acolyte'ın afişi yayınlandı! Dizinin ne zaman yayınlanacağı merak konusuydu! İşte dizinin yayın tarihi...

Disney+, Star Wars hayranlarını heyecanlandıran bir diziyle daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu yılın en merakla beklenen yapımlarından biri olan The Acolyte, yaz aylarında izleyicilerle buluşacak. Disney, dizinin tanıtımına başladı ve bugün ilk afişini paylaşarak izleyicilere tarih sundu.

THE ACOLYTE DİZİSİ HANGİ KONUYU ELE ALACAK?

The Acolyte, Russian Doll dizisinin yaratıcısı Leslye Headland'in imzasını taşıyor. Dizi, Star Wars evreninde farklı bir dönemi ele alacak olmasıyla dikkat çekiyor. Hikaye, The Phantom Menace'da anlatılan olayların yaklaşık 50 yıl öncesinde geçecek. Eski bir Jedi Padawan ile onu eğiten Jedi ustasının, galakside işlenen karanlık suçlarla ilgili gerçeği ortaya çıkarmaya çalışmasını konu alacak. The Acolyte, karanlık tarafın yeniden yükselişine ışık tutacak.

Dizinin yayınlanan ilk afişi, "Aydınlık çağında bir karanlık yükseliyor" sloganıyla, izleyicilere karanlık bir atmosfer vaat ediyor.

star-wars-dizi.png

THE ACOLYTE KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?

The Acolyte, Star Wars evreninin genişlemesine katkıda bulunacak. Dizi, The High Republic olarak bilinen döneme odaklanacak ve bu çağa ait bazı karakterleri de Star Wars kitaplarından alacak.

Başrolde genç yetenek Amandla Stenberg'in yer aldığı dizinin kadrosunda, Squid Game ile tanınan Lee Jung-jae ve birçok başarılı oyuncu bulunuyor.

NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Star Wars hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği The Acolyte, 4 Haziran'da Disney+ platformunda izleyicilerle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN