Sünnet derisiyle güzelleşen Selen Görgüzel son estetiğiyle beyin yaktı! Seda Sayan eline su dökemez

Sünnet derisiyle güzelleşen Selen Görgüzel son estetiğiyle beyin yaktı! Seda Sayan eline su dökemez

Dikkat çeken estetik açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Selen Görgüzel, sünnet derisi, ayı kanı, anne sütü derken yeniden bıçak altına yattı. Bakın ünlü şarkıcı bu kez hangi estetik ameliyatı oldu? Görenler 'Seda Sayan'ı solladı' yorumları yağdırdı.

Hamdi Alkan ile boşandıktan sonra estetik operasyonlarla ve ilginç güzellik sırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Selen Görgüzel, yine bıçak altın yattı. Sünnet derisinden sonra bakın güzel şarkıcı neresine ne yaptırdı?

selengoruzel.jpg

SELEN GÖRGÜZEL YİNE ESTETİK OLDU

Gençleşmek uğruna ilginç yöntemler deneyen Selen Görgüzel, kök hücre bakımı için sünnet derisi kullandığını açıklamıştı. Görgüzel'in bu açıklaması sonrası sünnet derisi işlemi yaptıran pek çok kadın oldu. 45 yaşındaki Görgüzel, yine estetik operasyon geçirdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Görgüzel, " Yine çok gergin olduğum doğrudur" diyerek son halini paylaştı.

selenn.jpg

SEDA SAYAN'I SOLLADI

Selen Görgüzel bu kez ise göz kapaklarını aldırdı, yüzünü, boyunu gerdirdi. Ünlü şarkıcının bu paylaşımına çok sayıda yorum yağdı. Görenler 'Seda Sayan'ı solladı' yorumları yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN