Survivor Merve'nin hayat hikayesi yürek yaktı! Adada gözyaşları dinmeyen Merve'ye birde Instagram'da bakın: Sevgilisiyle...

Survivor Merve'nin hayat hikayesi yürek yaktı! Adada gözyaşları dinmeyen Merve'ye birde Instagram'da bakın: Sevgilisiyle...

Bu sezon beklenen reytingleri kaçıran Survivor 2023, programında gönüllü takım yarışmacıları Merve Yıldırım ve Asena Demirbağ arasında büyük bir kavga patlak vermişti. Merve daha sonra kırmızı ekibin arasında dahil edilmişti. Önceki akşam gerçekleşen birleşme partisinin ardından takımlar birbirine karıştı ve Merve Yıldırım yine mavi takıma geçti. Gözyaşlarını tutamayan Merve Yıldırım, günün en çok merak edilen isimleri arasında yer alırken, Instagram paylaşımları ve acı dolu hayat hikayeleri onu inceleyenleri hayrete düşürdü. Daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Survivor Ünlüler Gönüllüler birleşme partisi sonrasında özel bir konsey ile ekrana yansıdı. Yarışmacılar, birleşme partisi sonrasında konseyde buluştu. Yeni takımların duyurulduğu konsey esnasında sevinen ve üzülen kişiler oldu.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Survivor daha yeni başlıyor. Bu 8 takım yeni bir maceraya başlıyor. Üstelik hepinizi yenilenmiş görüyorum. Survivor'ın ilk günü gibi. Yeni takımlarla başlayacaksınız." İfadelerine yer verdi. Acun Ilıcalı daha sonra yeni takımların kimlerden oluştuğunu duyurdu.

acun ılıcalı

KIRMIZI TAKIM

Barış, Osman Can, Yusuf, Murat, Nefise, Buse, Kürşat ve Asena

survivor

MAVİ TAKIM

Özgür, Aziz, Merve, Ertuğ, Cansu, Halil, Kardelen, Alper.

survivor

Merve yeni ekibini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Yapmış olduğu açıklamalarda, "Ben birleşmeden sonra biraz kötü hissediyorum. Yusuf'tan ayrıldım, kırmızı takımdan maviye tekrar geldim. Mavi takımı o kadar istemiyorum. Şansıma da maviye geldim, duygusal anlar yaşıyorum" ifadelerine yer verdi.

İkili resmen birbirine girmişti.

Bu kavgadan sonra Senem gönüllülerde rekabete veda etti. Asena, ödüllerden faydalanamayarak cezalandırıldı. Merve ise gönüllüler takımından ünlüler takımına geçti.

Merve Yıldırım'ın biyografisi araştırılıyor.

merve yıldırım

Milli sporcu Merve Yıldırım, 11 yaşında annesi tarafından terk edildi. Merve Yıldırım, Babam Balıkesirli, Annem Azerbaycanlı, Bursa'da doğup büyüdüm. Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde Beden Eğitim ve Öğretmenliği okudum.

Hikayemden bahsetmek istiyorum. 11 yaşındayken annem beni evden atmasıyla başladı.

6 yaşındayken jimnastiğe başladım ve öğretmenim yeteneğimi keşfetti. 20 yıldır gönlümü işime vererek milli sporcu olmaktan gurur duyuyorum.

İlkokul, orta okul ve lisede yurtta büyüdüm, lise son sınıfta geçici ailenin yanında kaldım.

Annesizlik hep bir tarafımda eksik kalsa da ben bugün burada gururumla başarılı bir kadın olarak burada oturuyorum.

merve yıldırım

Aynı zamanda Yıldırım, sevgilisiyle en çok konuşulan gönderilere de imza atıyor.

merve yıldırım

NE OLDU?

Murat, Kardelen'in oyun alanında yemek bulduğunu ve yediğini bu nedenle üç ödülden de yararlanmadığını söyledi.

Kardelen ise takım arkadaşlarının kendisini yakaladığını ve bu nedenle çok kızdığını söyledi. Kameraya yakalandığı için değil, arkadaşları onu takip ettiği için yakalandığı bildirildi.

Daha sonra konuşmak isteyen Merve, "Sanırım bizden bahsediyor" dedi. Kardelen, "Burada hepimiz açız, ben takım arkadaşlarımın söylemleri yüzünden yakalanmışım. Yoksa cezam neyse çekeceğim." dedi. Şeklinde konuştu.

merve yıldırım

Bunun üzerine Senem, "Ben senin çöp karıştırmaya, yemek çalmaya gittiğini bilmiyordum. Seni tuvalete götürüp sensiz dönen çekim ekibine sitem ettim. Benim üzerimde zerre hakkın yok, helal ya da haram edemezsin' dedi. Çekim ekibi de söylediğine göre kendisinin siteminden sonra geri döndüğünde yakalamış Kardelen'i." dedi.

Daha sonrasında Merve, "Öyleyse Asena'dır" dedi. Asena, olayla ilgisinin olmadığını belirterek, Kardelen hakkında bir şey söylemediğine değindi.

Kendisine iftira atıldığını söyleyen Asena da duruma çok sinirlendi ve tansiyon yükseldi. Bunun üzerine Kardelen konuyu kapatmak istedi ve oyun başladı. Olay, oyun parkında büyüdü. Asena, Merve'ye "Bir daha bana iftira atma" dedi. Merve iftira atmadığı konusunda ısrar edince, "İnsanları zan altında bırakıyorsun" dedi.

Merve, Asena hakkında herkesin önünde sesini yükselttiğinde, Asena sesini yükseltmemesi konusunda ısrar etti.

Sonra Merve, "O zaman dinleme, git. Korkak dediğin kıza karşı birden ne kadar samimi oldun? Ne kadar iki yüzlü bir insansın! Bak işine dediğin Osman Can'ın ne kadar yakınında oldun? Elanur için adımı ağzına almasın demiştin, onu bozmak kolay demiştin, hemen sinir krizi geçirtebiliriz demiştin.' dedi.

Merve'nin bu açıklamalarının ardından Asena, Merve ve Senem'in Elanur'u yazmalarını istediklerini ancak kendisinin yazmayacağını bu yüzden karşı olduklarını söyleyip ayrıldı.

Atışmalar yedek kulübesinde devam etti. Asena, "Bazı şeyleri göze alırım ve yaparım." İfadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN