Survivor Nagihan, gitmeden bombayı patlattı! Görenler gözlerine inanamadı! Sosyal medyada yorum yağdı!

Survivor Nagihan, gitmeden bombayı patlattı! Görenler gözlerine inanamadı! Sosyal medyada yorum yağdı!

Şubat ayında başlayacak olan Survivor All Star 2024'e gitmeye hazırlanan Nagihan Karadere, yarışma öncesi veda partisi tadında bir kına gecesi düzenledi. 'Survivor kınası' olarak adlandırdığı geceyi sosyal medyadan an be an paylaştı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor All Star 2024'te yarışacak olan Nagihan Karadere, gitmek için gün sayıyor. Daha önce defalarca kez yarışan milli sporcu, Survivor parkurlarında yeniden yarışmak için kolları sıvadı.

Yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alan Nagihan Karadere, Survivor öncesi kadın arkadaşlarıyla bir araya gelerek kına gecesi düzenledi.

1232.jpg

All Star'da Kırmızı takımda mücadele edeceği öğrenilen Nagihan Karadere "Survivor kınası" adını verdiği bir partide arkadaşlarıyla birlikte kurtlarını döktü.

4566.jpg

Karadere, "Parkurların kraliçesi Nagihan Karadere'nin Survivor kınasına hoş geldiniz" yazılı bir tabloyla misafirlerini karşıladı.

3545.jpg

Milli sporcu, gece boyunca kurtlarını döktü. Eline kına yaktırmayı da ihmal etmeyen Nagihan, ilerleyen dakikalarda gelen dansözle göbek attı. O anlar sosyal medyaya damga vurdu. Görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

6787.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN