Survivor'da ağızları açık bırakan veda! Kimse o ismin elenmesini beklemiyordu: En az oyu alarak veda etti

Survivor'da ağızları açık bırakan veda! Kimse o ismin elenmesini beklemiyordu: En az oyu alarak veda etti

Survivor programı bu akşam da ekranlarda! Heyecan dolu eleme gecesi yarışmacıları bekliyor. Kimin eleneceği, kimin adaya veda edeceği merak konusu oldu. Geçtiğimiz 15 Ocak'ta başlayan yarışmanın birleşme partisi için geri sayım sürerken, bu akşamki eleme gecesi de oldukça heyecanlı geçecek. İşte açık arttırmalı yeni bölüm...

Survivor programı bu akşam eleme heyecanıyla bir kez daha ekrana geldi. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı konseyde, hangi yarışmacının adadan ayrılacağı merak edilen konulardan biriydi. 15 Ocak'ta başlayan yarışmanın birleşme partisi yaklaşırken, izleyiciler adaya kimin veda edeceğini merakla bekliyordu. Bu akşam yapılan sms oylaması sonucunda Survivor'da adaya veda eden isim Elanur Pat oldu. Murat Eken, Aziz, Barış ve Asena da eleme adayları arasında yer almıştı. Sosyal medyada, yarışmaya ilgi duyan kullanıcılar, eleme adaylarının performanslarını yakından takip ederek, kimi yarışmacının elenmesini istediklerini dile getiriyorlardı.

survivor

Ayrıca, Survivor'da bu akşam gerçekleştirilen açık arttırma oyunu da izleyicileri eğlendirdi. Geçmişte yarışan Cemal Can Canseven'in sütlaç için verdiği mücadeleyi hatırlayan bazı kullanıcılar, bu kez de Barış'ın yüksek bir meblağ karşılığında kendi tabağına sahip olmak istemesine ve ardından Ertuğ'a "Girme bırak Merve yesin" demesine şaşırdılar.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN